Vacature Senior Embedded Software Engineer (Access Control)

Senior Embedded Software Engineer (Access Control) in Zoetermeer

Zoetermeer, Nederland R&D

Senior Embedded Software Engineer (Access Control)

Kan jij zelfstandig binnen de Agile methodiek werken en kan jij onze oplossingen naar een hoger niveau brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Als Embedded Software engineer bij TKH Security ontwikkel je software voor producten met o.a. microcontrollers, ARM processors, wireless communication en low power. Je combineert mobiele en cloud technologieën met embedded oplossingen en je brengt de security van de systemen naar een nog hoger niveau. Samen met je collega's overleg en beslis je over nieuwe technologische ontwikkelingen die we kunnen gaan toepassen in onze oplossingen.

Onze organisatie
TKH Security is gespecialiseerd in de ontwikkeling van slimme elektronische beveiligings-, veiligheids- en parkeersystemen. Met ruim 25 jaar ervaring en door mee te denken met onze klanten bieden wij innovatieve totaaloplossingen op het gebied van beveiligingsmanagement, videobewaking, parkeerbeheer, parkeergeleiding en asset- en sitebeheer.

Onze organisatie bestaat uit ruim 350 ervaren medewerkers verspreid over 11 kantoren wereldwijd. Wij streven ernaar om continu de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en we willen gebruiksvriendelijke innovatieve oplossingen ontwikkelen voor de markt, die gemakkelijk te installeren zijn met een focus op creativiteit, flexibiliteit en open architectuur.

Wie zoeken we?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met de ontwikkeling van Firmware in C;
 • Je hebt ervaring met één of meerdere van de volgende technologieën: RTOS, Zephyr, Linux, RfID, BLE, Cryptography.

Ons aanbod
TKH Security biedt je een prachtige groeifunctie bij een groeiende internationale organisatie. Als het profiel van Embedded Software Engineer (Access Control) jou past, biedt deze functie jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen met een grote mate van eigen sturing en een grote variëteit in werkzaamheden. Verder kun je rekenen op een prettige, collegiale werksfeer, waarin eigen initiatief wordt toegejuicht. Bij een TKH Security arbeidscontract hoort een uitstekend pakket (secundaire) arbeidsvoorwaarden, bestaande uit onder andere:

 • Een bruto maandsalaris dat ligt tussen de €4.250 - €5.250 per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een laptop;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
 • Pensioenregeling;
 • Ruime opleidings- en trainingsmogelijkheden;
 • Borrels op al onze Nederlandse vestigingen;
 • Maandelijkse events;
 • Samen lunchen op kantoor;
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

APPLY NOW Provinces Zoetermeer Industries R&D Salary €4250- €5250

Functie:software engineer access control
Startdatum:22-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4250 – 4250
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TKH Security B.V.;VDG Security;Observision;FlexPosure via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Senior Embedded Software Engineer (Access Control) TKH Security B.V.;VDG Security;Observision;FlexPosure 22-02-2024

Bekijk ook andere vacatures