Vacature Functioneel Beheerder

Functioneel Beheerder in Waddinxveen

Functioneel beheerder

  • 40 Hours
  • IT

Functioneel beheerder

  • 40 Hours
  • IT

Denk jij in mogelijkheden en kansen? Wil je werken in een enthousiast en informeel team waar een no-nonsens mentaliteit heerst? Roveg Fruit is per direct op zoek naar een: functioneel beheerder.

Wie zijn wij?
Roveg Fruit houdt zich wereldwijd bezig met de im - en export van groenten en fruit. We leveren onze producten aan retailers, service providers, trade partners en gastro-service.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Waddinxveen en we hebben een kantoor in Chili. Wij importeren een breed pakket aan producten en zijn uniek in ons exoten portfolio. We hebben onze eigen rijpfaciliteiten en verpakkingslijnen. Roveg is een snel groeiende en ambitieuze organisatie met onderscheidt zich door flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten en medewerkers.

Wat ga je doen?
Als Functioneel Beheerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het gebruiksbeheer, wijzigingenbeheer, functionaliteitenbeheer en het behoeftemanagement. Je zorgt ervoor dat gebruikers de juist gebruiksrechten hebben en je onderhoud het contact met software partners, specialisten en gebruikers. Daarnaast zal je ook verantwoordelijk zijn voor het oplossen, opvolgen en documenteren van incidenten die samenhangen met het informatiesysteem en/of de informatievoorziening. Je ontwerpt en beheert procesdocumenten. Verder ga je gebruikershandelingen en procedures opstellen en acceptatietests begeleiden en uitvoeren.

Wat verwachten wij?
Jij hebt een passie voor je vak en denkt in mogelijkheden en kansen. Je specialiseert je daarom in diverse systemen en technologieën waarvoor ICT verantwoordelijk is. Samenwerken maar ook zelfstandig werken gaat je goed af. Je ziet graag met eigen ogen wat er op de werkvloer met de systemen gebeurt. Je bent goed in hebt signaleren en analyseren van verstoringen. Daarnaast ben je besluitvaardig en voelt je verantwoordelijk voor de systemen.

Verder verwachten wij van je:

- Een MBO/HBO-Bedrijfskunde of ICT opleiding

- Pré is ervaring met MS Business Central / Dynamics

- Pré is kennis van en ervaring met BISL en ITIL

- Pré is kennis van en ervaring met testmethodieken

- Pré is kennis van handels- en/of productiebedrijf

Geïnteresseerd in ons aanbod?
We bieden een afwisselende functie in een prettige en informele werksfeer. Vanzelfsprekend bieden we ook een goed salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
Ben jij degene die we zoeken? We ontvangen graag je motivatie en CV. Een assessment en het maken van opdrachten kunnen onderdeel zijn van de selectieprocedure.Functie:functioneel beheerder
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Roveg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Functioneel Beheerder Roveg 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures