Vacature Front-end Developer

Front-end Developer in Zoetermeer

Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer!

Bouw mee aan de innovatieve producten van Lumen en denk mee over architectuur en functionele vraagstukken als Front-end Developer.

Bij Lumen maken we oplossingen voor verschillende type organisaties. Dat doen we op basis van Microsoft technologie. In het bijzonder gaat het om het Microsoft Power Platform en Dynamics 365 Business Central. Deze platformen breiden we uit met onderdelen uit het cloud-platform van Microsoft, Azure. We zoeken iemand die ons Power Platform-team komt versterken als Front-end Developer.

Bij Lumen volgen we de innovaties van Microsoft op de voet en werken we -waar mogelijk- met de nieuwste technieken. We zijn vooruitstrevend en zetten daarom veelbelovende technieken zoveel als mogelijk in bij onze klanten. Zo bieden we onze opdrachtgevers voorsprong in hun specifieke branche of sector.

Een belangrijk platform waar je software voor gaat maken is het Microsoft Power Platform. Dit zeer uitgebreide platform, dat wereldwijd wordt gebruikt, biedt mogelijkheden om naast bestaande functionaliteit ook nieuwe, klant specifieke functionaliteit te bouwen. Het grote voordeel van dit platform zijn de uitgebreide standaard mogelijkheden. Daardoor hoef jij jouw development skills alleen maar in te zetten voor de uitzonderingen! Geen simpele veldjes programmeren, maar juist de complexe logica van een integratie of een bijzonder front-end component.
Het Power Platform zetten we in voor bedrijfsspecifieke oplossingen, maar we maken ook zelf producten. Soms maken we oplossingen in het Power Platform en soms daarbuiten. Als het maar om Microsoft technologie gaat. Als we een product niet in het Power Platform maken, dan gebruiken we Microsoft Azure. En dat is waar jouw kracht ligt!

Als Front-end Developer bouw je aan de innovatieve producten die Lumen zelf maakt. Bovendien ben je nauw betrokken bij het ontwerp van die producten. Af en toe maak je specifiek voor onze klanten een maatwerk oplossing. Jouw uitstekende kennis van HTML/CSS, JavaScript en React.js zorgen voor de meest gebruiksvriendelijke en mooie oplossingen. Dit doe je allemaal gezamenlijk in een team van gedreven en gepassioneerde Consultants. Daardoor is je werk zeer afwisselend en biedt iedere dag een nieuwe uitdaging.

Waarom jij bij ons wilt werken?

Jong, maar toch volwassen. Een klein team van medewerkers waar jij kunt meedenken, meegroeien en meebouwen aan een zonnige toekomst, voor jezelf, maar ook voor de organisatie. Een club waar oprecht naar jou wordt geluisterd. Op dit moment telt Lumen al een indrukwekkende lijst met tevreden klanten uit zowel het MKB als ook corporate organisaties en (semi) overheidsorganisaties. Het afgelopen jaar zijn we opnieuw aanzienlijk gegroeid. Dat hebben we te danken aan een betrokken team van toegewijde collega's! Trouwens, Lumen heeft niet de ambitie om de grootste partij te worden, maar wel de beste! Daar hebben we jouw kennis en kunde ook voor nodig!

Ons team is resultaatgericht en daadkrachtig. We zijn op elkaar ingespeeld en kunnen elkaar vertrouwen. We helpen elkaar om morgen nog beter te maken dan vandaag. Dit alles staat niet alleen in ons personeelshandboek, maar voeren we ook uit als belangrijkste values richting onze collega's en opdrachtgevers. Wil jij onderdeel worden van ons succes?

Wat verwachten wij van jou?

Als Front-end Developer neem je de volgende skills mee:

 • Je hebt tenminste 3 jaar ervaring als Front-end Developer of in een vergelijkbare rol
 • Je hebt goede communicatieve en analytische vaardigheden
 • HTML, CSS en JavaScript zitten in jouw DNA
 • Je hebt ervaring met het React.js of met het Fluent UI framework
 • Als je ook overweg kunt met C#, dan is dat een pré
 • Ervaring met het Microsoft Power Platform is een pré
 • Je hebt ervaring met het aanspreken van integraties / API's
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Voldoe je niet aan alle eisen, maar denk je dat deze functie wel op jouw lijf is geschreven? Dan komen we toch graag met jou in contact.

Wat mag je van ons verwachten?

Natuurlijk hebben we voor de beste mensen een interessant pakket aan secundaire voorwaarden. Naast het feit dat je gaat samenwerken met een enthousiast team van toppers hebben we uiteraard meer te bieden:

 • Vanzelfsprekend ontvang je van ons een bovengemiddeld salaris + bonusregeling op basis van jouw opleiding of ervaring, met ruimte voor groei.
 • Natuurlijk krijg je een laptop, telefoonkostenvergoeding met alle tools die jij nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen, zowel vanaf kantoor als thuis.
 • Je bepaalt in overleg met jouw manager wanneer je thuis werkt. Gemiddeld werken onze medewerkers 2 tot 3 dagen per week thuis (op basis van fulltime dienstverband)
 • We beschikken over een uitstekende pensioenregeling waarin we jouw pensioen volledig aanvullen.
 • Volledige reiskostenvergoeding.
 • Een informele werksfeer in een klein team waar iedereen elkaar kent, inclusief vrijdagmiddag borrels, teamuitjes (met partner). Ook de eigenaren van het bedrijf werken hard mee aan de toekomst van Lumen.
 • Een fijn kantoor in Zoetermeer met een tafelvoetbaltafel, pooltafel, airhockeytafel, elke vrijdag een krokettenlunch en zo kunnen we nog wel even doorgaan
 • Tot slot nog veel meer (secundaire) arbeidsvoorwaarden die we graag toelichten in een gesprek.

Enthousiast geworden?

Wil je meer gedetailleerde info over deze functie of is jouw interesse gewekt? Stuur dan je CV naar: Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Uiteraard mag je ook bellen. Het telefoonnummer is: 085-0477780 . Je kunt vragen naar: Monique Voituron.

Hoofdlocatie Zoetermeer

Lumen Business Solutions
Functie:front-end developer
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Delta-N via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Front-end Developer Delta-N 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures