Vacature Beheerder

Beheerder in Benthuizen

Sportiviteit en respect bij sv DSO Commissie Sportiviteit en Respect (CSR) Discriminatie Melder

Beheerder website & social media

Vind jij het ook geweldig als een website goed werkt en je er alles kan vinden? En heeft social media geen geheimen meer voor jou?
Dan zijn we op zoek naar jou! Wordt jij beheerder van website & social media van de grootste amateur club van Zuid-Holland?

Beheerder website & social media

Als beheerder van de website en social media van svDSO ben je een onmisbare schakel in het bereiken en informeren van al onze 1700 leden.
De website en de mobiele app zijn niet meer weg te denken tegenwoordig en iedereen gebruikt het. Maar bij het gebruik hoort uiteraard ook het voeden van deze berichten en mooie beelden en het onderhouden van alle nieuws berichten en relevante informatie als linkjes en menu structuur van de website.

Binnen deze functie ben je een echte spin in het web. Je zal veel schakelen met andere afdelingen binnen svDSO om mensen te mobiliseren en te assisteren bij hun behoefte en vragen m.b.t. website & social media.
Binnen svDSO zijn veel verschillende afdelingen welke specialisten zijn in hun eigen gebied. Al deze afdelingen zullen ook van tijd tot tijd behoefte hebben om nieuws en updates te delen via website en social media.
Kleine berichten kunnen deze afdelingen prima zelf plaatsen, maar belangrijke berichten zullen via jou lopen om op de juiste plek geplaatst te kunnen worden. En uiteraard zullen berichten ook geplaatst dienen te worden op de social media kanalen.

Ben jij daarom lekker digitaal ingesteld, kan je een CMS systeem beheren en kent social media geen geheimen meer voor jou?

Dan zijn we op zoek naar jou!
Mocht je nog eens een goed gesprek willen om zeker te zijn van de inhoud twijfel dan niet en neem contact op met:Functie:beheerder
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sportvereniging Door Samenspel Overwinnen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Beheerder Sportvereniging Door Samenspel Overwinnen 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures