Vacature Software Ontwikkelaar

Software Ontwikkelaar in Bleiswijk

  • Redactie Bleiswijk
  • 12-12-2023

Software Ontwikkelaar in Zoetermeer

Software ontwikkelaar gezocht

Merlin Software in Zoetermeer

Merlin Software is op zoek naar een enthousiaste Software Ontwikkelaar die het team komt versterken met het doorontwikkelen van hun softwareproducten. Merlin ontwikkelt software voor crisismanagement, waarbij informatiemanagement rondom het crisisteam centraal staat. Hun product CrisisSuite ondersteunt organisaties bij het structureren van de voorbereidingen op een crisissituatie, het managen van een crisis en de evaluatie achteraf. Als Software Ontwikkelaar help je met:

  • het bedenken, schrijven en testen van code voor de softwareproducten van Merlin;

  • het samenwerken met collega's in het scrumteam.


Functie: software ontwikkelaar Startdatum: 11-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Merlin Software via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Software Ontwikkelaar Merlin Software 11-12-2023


Functie:software ontwikkelaar
Startdatum:10-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Merlin Software via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Software Ontwikkelaar Merlin Software 10-12-2023

Bekijk ook andere vacatures