Vacature Functioneel Beheerder F

Functioneel Beheerder F in Bleiswijk

  • Redactie Bleiswijk
  • 22-12-2023

Functioneel Beheerder F&C in Zoetermeer

Functioneel beheerder F&C

Specialisme

Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.

Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de misse waar wij voor gaan


Voor deze opdracht zoeken we naar een ervaren functioneel beheerder van o.a. Key2Finance, urenverantwoording WBU en Kofax. We zoeken iemand die snel kan schakelen, een helicopterview heeft, gestructureerd kan werken, de handen uit de mouwen wil steken, goed kan communiceren, de inrichting van koppelingen begrijpt en kennis en ervaring heeft met de financiële processen van een gemeente.


De werkzaamheden zijn zowel gericht op het doorvoeren van wijzigingen (updates/upgrades/nieuwe functionaliteiten) als de gebruikersondersteuning, waaronder:

- Ondersteuning bij het jaarwerk

- Input leveren voor de health check


Daarnaast word je gevraagd om mee te denken en advies te geven over nieuwe features en ontwikkelingen die de financiële processen raken, denk aan verSAASing, robotisering en data-science, maar ook het oplossen van structurele tekortkomingen.


Verder vinden we het belangrijk dat je je kennis en ervaring actief deelt met onze functioneel beheerders in vaste dienst.


Bij Informatie & Automatisering zijn we continu bezig de burger zo goed mogelijk te bedienen. Met dat ultieme doel voor ogen, werken we samen met de vakafdelingen aan de beste informatievoorziening en automatisering. De ontwikkelingen in ons vakgebied gaan razendsnel en informatie is steeds meer digitaal beschikbaar. De focus ligt op innovatie en de ambities zijn groot. Het is bij ons geen kwestie van 'systemen in de lucht houden' maar we gaan voor de beste informatievoorziening voor de burger. We werken hierbij nauw samen met de verschillende teams binnen de afdeling. Dit betekent veel contact met collega's en een prettige, informele werksfeer. Een buitenwereld die continu in beweging is, maakt het werk op onze afdeling dagelijks dynamisch. Samen ondersteunen en verbeteren we de hele organisatie.

Functie eisen

• Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als technisch of functioneel beheerder van Key2Financien;

• Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als technisch of functioneel beheerder van Key2Financien bij een gemeentelijke instelling

• Aantoonbare ervaring met de financiële processen van een gemeente

• Minimaal een half jaar aantoonbare werkervaring met Kofax


- Analytisch, je ziet snel de kern van een vraagstuk;

- Samenwerken, je werkt graag samen met anderen en deelt actief je kennis en ervaring;

- Oplossingsgericht, je probeert zo snel als mogelijk problemen structureel op te lossen;

- Communicatief vaardig, je onderhoudt goed contact met stakeholders en treedt graag naar de voorgrond;

- Open persoonlijkheid, je bent benaderbaar en behulpzaam.


Functie: functioneel beheerder f&c Startdatum: 21-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ResultaatGroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Functioneel Beheerder F&C ResultaatGroep 21-12-2023


Functie:functioneel beheerder
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ResultaatGroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Functioneel Beheerder F ResultaatGroep 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures