Vacature Support Consultant

Support Consultant in Zoetermeer

Support Consultant - Zoetermeer, Nederland - Lumen Business Solutions B.V.

Lumen Business Solutions B.V.

Zoetermeer, Nederland

Gevonden in: Adzuna NL C2 - 1 dag geleden

Beschrijving

Ben jij de Support Consultant die onze klanten blij gaat maken met jouw kennis?

Als Support Consultant ben jij het gezicht van Lumen op de support desk. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig beantwoorden, coördineren en bewaken van binnenkomende incidenten. Je beantwoord vragen van klanten m.b.t. onze oplossingen. Je beoordeelt, bewaakt, kwalificeert incidenten die binnenkomen via de telefoon of onze support portal . Je probeert vragen te beantwoorden of stemt dit af met je collega's. Je bewaakt de voortgang van de oplossing en informeert klanten tijdig.

Wij vragen

Lumen is een jonge dynamische organisatie. Voor deze functie zoeken we een enthousiaste, gedreven en ambitieuze junior/ medior Support Consultant. Je gaat klanten telefonisch en/ of schriftelijk ondersteunen. Daarbij maak je gebruik van ons support systeem. Door jouw klantgerichte en stressbestendige houding weet je ieder incident om te zetten naar een passende oplossing. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en met je resultaatgerichte houding weet jij voor ieder probleem een oplossing aan te dragen. Je bent integer en komt daarom altijd je afspraken na. Je bent een zelfstarter en functioneert optimaal binnen een team maar kunt ook zelfstandig werken. Je communiceert helder en duidelijk. Natuurlijk kun je rekenen op een team van specialisten die jou ondersteunen als jij er even niet uitkomt.

Wat breng jij mee:

Tenminste 1 á 2 jaar relevante werkervaring op een ICT helpdesk. Kennis van ERP of CRM systemen heeft een duidelijke pré.

Minimaal MBO opleiding met ICT/ Informatica.

Uitmuntende communicatieve en klantgerichte skills

Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift..

Zelf-starter, authentiek en integer

Kennis van het Microsoft Dynamics 365 platform is een pré.

Je bent klant en resultaatgericht.

Wij bieden

Natuurlijk hebben we voor de beste mensen een interessant pakket emo lumen ten. Je gaat samenwerken met een enthousiast team van toppers. Daarnaast bieden wij:

Een uitstekend salaris.
- Uitstekende pensioenregeling
- Natuurlijk krijg je een laptop, telefoonkostenvergoeding etc.
- Training/studiemogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
- Doorgroeimogelijkheden
Waarom jij bij ons wilt werken:


Jong, maar toch volwassen. Een klein team van medewerkers waar jij kunt meedenken, meegroeien en meebouwen aan een zonnige toekomst, voor jezelf, maar ook voor de organisatie. Een club waar oprecht naar jou wordt geluisterd. Op dit moment telt Lumen al een indrukwekkende lijst met tevreden klanten uit zowel het MKB als ook Corporate organisaties. Het afgelopen jaar zijn we - ondanks Covid19 - aanzienlijk gegroeid. Dat hebben we te danken aan onze beste assets; de medewerkers. Trouwens, Lumen heeft niet de ambitie om de grootste partij te worden, maar wel de beste Ons team is resultaatgericht en daadkrachtig. We zijn op elkaar ingespeeld en we kunnen elkaar vertrouwen. Dat stralen we niet alleen uit, maar voeren we ook uit als belangrijkste value richting onze collega's en opdrachtgevers. Wil jij onderdeel worden van ons succes?

Kunneman & Vandenbroek

Kunneman & Vandenbroek Zoetermeer, Nederland

PlusPort B.V.

Linden-IT Zoetermeer, Nederland Voltijd

Kom je uit de Retail Vind jij het leuk om klanten tevreden te houden met vragen ? Start dan als Support Consultant en verdien tot wel €2900,- bruto per maand. Je komt DIRECT op contract bij je nieuwe werkgever in Montfoort · Dit ga je doen · Als Support Consultant ben je verantwo ...

wants you Wij zijn binnen works opzoek naar een enthousiaste business support consultant. · Wat ga je doen? · Wat ga je doen? · Als business support consultant ondersteun je onze Sales en Client consultants en kom je te werken op het hoofdkantoor van wo ...

Valk Solutions Montfoort, Nederland

Het belangrijkste deel van de functie betreft gebruikersondersteuning. De software biedt een grote rijkdom aan mogelijkheden, aan de support consultant de taak om deze maximaal in het voordeel van klanten te laten werken. Dit kan door goed te luisteren naar klanten en te vertalen ...Functie:support consultant
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2900 – 2900
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Delta-N via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Support Consultant Delta-N 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures