Vacature Technisch Specialist

Technisch Specialist in Zoetermeer

Zoetermeer, Nederland Service & Support

Technisch Specialist

Vind jij het leuk om de inrichting van systemen te optimaliseren en krijg jij energie van het vervullen van de behoefte van de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Technisch Specialist bij TKH Security ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief/correctief onderhoud en software updates incl. de verslaglegging hiervan. Daarnaast geef je graag telefonisch en/of on site ondersteuning aan klanten en verhelpt hiermee problemen. Door jouw interesse in en ervaring met videomanagement, CCTV en/of access control los je problemen gemakkelijk op en weet je onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Je plant servicebezoeken in op basis van de daarover gemaakte afspraken (SLA) met de klant.

Onze organisatie
TKH Security is gespecialiseerd in de ontwikkeling van slimme elektronische beveiligings-, veiligheids- en parkeersystemen. Met ruim 25 jaar ervaring en door mee te denken met onze klanten bieden wij innovatieve totaaloplossingen op het gebied van beveiligingsmanagement, videobewaking, parkeerbeheer, parkeergeleiding en asset- en sitebeheer.

Onze organisatie bestaat uit ruim 300 ervaren medewerkers verspreid over 18 kantoren wereldwijd. Wij streven ernaar om continu de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en we willen gebruiksvriendelijke innovatieve oplossingen ontwikkelen voor de markt, die gemakkelijk te installeren zijn met een focus op creativiteit, flexibiliteit en open architectuur.

Wie zoeken we?

 • Je beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting van Informatietechnologie of Elektrotechniek;
 • Je hebt affiniteit met IT en ICT;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Ervaring met Security Management Systemen, Intercom, Toegangscontrole of Video is een pré.

Ons aanbod
TKH Security biedt je een prachtige groeifunctie bij een groeiende internationale organisatie. Als het profiel van Technisch Specialist jou past, biedt deze functie jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen met een grote mate van eigen sturing en een grote variëteit in werkzaamheden. Verder kun je rekenen op een prettige, collegiale werksfeer, waarin eigen initiatief wordt toegejuicht. Bij een TKH Security arbeidscontract hoort een uitstekend pakket (secundaire) arbeidsvoorwaarden, bestaande uit onder andere:

 • Startsalaris tussen €2.500 - €3.850 per maand op fulltime basis;
 • Een laptop;
 • Een auto van de zaak;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
 • Pensioenregeling;
 • Ruime opleidings- en trainingsmogelijkheden;
 • Borrels op al onze Nederlandse vestigingen;
 • Maandelijkse events;
 • Samen lunchen op kantoor;
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Are you interested in this position of

Technisch SpecialistFunctie:technisch specialist
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3850
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TKH Security B.V.;VDG Security;Observision;FlexPosure via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Technisch Specialist TKH Security B.V.;VDG Security;Observision;FlexPosure 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures