Vacature Django / Python Developer

Django / Python Developer in Zoetermeer

Ervaring met het ontwikkelen met Django/Python Fulltime Zoetermeer

Al meer dan 15 jaar bouwen wij webapplicaties, het liefst met Django/Python. Door onze expertise en service kiezen klanten vaak voor een langdurige samenwerking. Met slimme applicaties maken wij de processen van klanten duidelijker en gemakkelijker. Fluxility groeit en daarom zijn wij op zoek naar een nieuw teamlid. Iemand die samen met ons lastige vraagstukken oplost en meebouwt aan maatwerk, websites, apps en software. Ben jij net als Fluxility een groot fan van Django en Python?

Waarom kiezen voor Fluxility?

"Er zijn genoeg mogelijkheden om je te verdiepen of te specialiseren in een bepaald onderdeel. Als jij je kennis juist meer wilt verbreden is dat ook zeker mogelijk. Binnen dit vakgebied speelt ervaring een grote rol en Fluxility kan je hier heel goed mee op weg helpen.

" Robin Bögemann,

Hebben we momenteel geen openstaande vacatures, of spreken de vacatures jou niet aan? Stuur gerust een open sollicitatie naar . Geef hierin aan hoe jij het Flux-team kunt aanvullen, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je CV en reeds gemaakt werk mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Volg je een ICT of design-gerelateerde opleiding? Wil je een leerzame en bovenal leuke stageperiode tegemoet gaan? Stuur dan je CV, motivatie en reeds gemaakt werk (bijvoorbeeld een GitHub-account) naar .

"We hebben elke keer weer nieuwe (en vaak innovatieve) producten. Ik mag werken met de nieuwste technieken en heb veel inspraak in hoe we die techniek inzetten.

" Raymond Tijhaar, Front-end developer

Wij zijn eigenwijze nerds

Bij Fluxility werken we vanuit een oplossingsgerichte aanpak. Hierbij luisteren we aandachtig naar de wensen van de klant, maar durven we ook een tikkeltje eigenwijs te zijn. 'Jij vraagt, wij voeren uit' zit er bij ons vaak niet in.

Klanten mogen van ons een totaalconcept verwachten. Van de voorbereiding met uitvoerige intake tot de uitvoering van de werkzaamheden. En van de oplevering van het technische product tot het noodzakelijke onderhoud.Functie:django python developer
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fluxility via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Django / Python Developer Fluxility 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures