Vacature Java Developer

Java Developer in Zoetermeer

Zoetermeer, Nederland R&D

Java Developer

Ben jij een creatieve en enigszins eigenwijze, ervaren Java Developer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Java Developer bij TKH Security ga je natuurlijk heel veel software ontwikkelen in Java. De werkzaamheden van de Java Developer worden uitgevoerd binnen de afdeling Research and Development (R&D) waar je samen met zo'n 40 andere developers in dedicated teams aan nieuwe producten en oplossingen werkt. Samen met je team zul je overleggen en beslissingen nemen over nieuwe technologische ontwikkelingen die we kunnen gaan toepassen in onze oplossingen. Met jouw bijdrage breng je onze oplossingen naar een hoger niveau! Verder zorgt jouw software ervoor dat alleen bevoegde personen een high security locatie kunnen betreden, belangrijke videobeelden veilig opgeslagen worden, operators in de Control Room direct kunnen ingrijpen bij calamiteiten, er goede management rapportages worden gemaakt bij incidenten, hackers buiten de deur blijven, breng je delen van onze oplossingen naar de Cloud, etc….

Onze organisatie
TKH Security is gespecialiseerd in de ontwikkeling van slimme elektronische beveiligings-, veiligheids- en parkeersystemen. Met ruim 25 jaar ervaring en door mee te denken met onze klanten bieden wij innovatieve totaaloplossingen op het gebied van beveiligingsmanagement, videobewaking, parkeerbeheer, parkeergeleiding en asset- en sitebeheer.

Onze organisatie bestaat uit ruim 300 ervaren medewerkers verspreid over 18 kantoren wereldwijd. Wij streven ernaar om continu de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en we willen gebruiksvriendelijke innovatieve oplossingen ontwikkelen voor de markt, die gemakkelijk te installeren zijn met een focus op creativiteit, flexibiliteit en open architectuur.

Wie zoeken we?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau of hoger;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt ervaring met DevOPs;
 • Je hebt ervaring met JDBC, Spring Security, JS, CSS;
 • Ervaring met RBD's, Netty, junit is een pré;
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod
TKH Security biedt je een prachtige functie bij een groeiende internationale organisatie. Als het profiel van Java Developer jou past, biedt deze functie jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen met een grote mate van eigen sturing en een grote variëteit in werkzaamheden. Verder kun je rekenen op een prettige, collegiale werksfeer, waarin eigen initiatief wordt toegejuicht. Bij een TKH Security arbeidscontract hoort een uitstekend pakket (secundaire) arbeidsvoorwaarden, bestaande uit onder andere:

 • Een bruto maandsalaris dat ligt tussen de €3.500 en €5.000 per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een laptop;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
 • Pensioenregeling;
 • Ruime opleidings- en trainingsmogelijkheden;
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
APPLY NOW Provinces Zoetermeer Industries R&D Salary € 3.500 - €5.000

Are you interested in this position of

Java DeveloperFunctie:java developer
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TKH Security B.V.;VDG Security;Observision;FlexPosure via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Java Developer TKH Security B.V.;VDG Security;Observision;FlexPosure 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures