Vacature Technical Support Engineer

Technical Support Engineer in Zoetermeer

Learning Center

Lanceer in 7 dagen je eerste webinar!

Technical support engineer

Full-time · Nederlandstalig · Zoetermeer

Als technical support engineer ken jij de WebinarGeek software van binnen en van buiten en lever je technische kennis en expertise aan onze klanten. Je praat dagelijks en direct met klanten via de live chat of per telefoon en helpt ze succesvol te zijn met webinars.

Over WebinarGeek

In 2015 werd WebinarGeek opgericht in Zoetermeer. We hadden toen nog niet zien aankomen nu zo groot te zijn! Elke dag werken we hard om onze software nog beter te maken. Ons doel is om de meest eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing te bieden en de standaard te bepalen in de webinar wereld.

De informele werksfeer haalt in iedereen het beste naar boven. Bij ons geldt: work hard, play harder. Met de werk-plezier balans zit het dus wel goed: we trainen met onze PT maar eten ook elke vrijdag friet.

Een webinar is een bijzondere gebeurtenis. Er draaien enorm veel radartjes tijdens een live webinar en het wordt jouw taak om te begrijpen wat ze doen en wat er nodig is voor een succesvol webinar.

Maar ook om te begrijpen wanneer er iets niet gaat zoals iemand verwacht.

Jij bent de schakel tussen het klant succes team en het product development team. Je lost problemen van technische aard op en degenen die je niet kunt oplossen werk je samen met de techische mensen aan een oplossing. Jouw input en ervaring in communicatie met gebruikers - variërend van zelfstandigen, grote ondernemingen tot developers die onze API gebruiken - helpen ons om de software continu te verbeteren.

Wie jij bent

 • Technische achtergrond en/of affiniteit met techniek
 • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je kunt jezelf (professioneel) uitdrukken in het Nederlands en Engels

 • Communiceert makkelijk met developers, als klant of als collega
 • Affiniteit met video, livestreaming of andere online media
 • Gestructureerd en procesmatig werken

Jouw verantwoordelijkheden

#1

Je lost problemen op. Je wilt alles weten van een probleem, hoe komt het tot stand? Hoe kan ik het reproduceren? Hoe werkt het achter de schermen?

#2

Je helpt de software te verbeteren. Aan de hand van jouw ervaringen in klant contact verbeteren we de software. Ook speel je een rol in het testproces.

#3

Je deelt je kennis. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de technische documentatie of technische how-to's voor gebruikers maar ook voor interne documentatie voor je collega's.

Van ons voor jou

 • Marktconform salaris
 • 32-40 urige werkweek
 • Flexibele werktijden
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Vergoeding voor reiskosten
 • Opleidingsbudget beschikbaar om jezelf te ontwikkelen
 • Een laptop en alle tools die je nodig hebt
 • Vrijdag is frietdag in onze webinar winebar


Functie:technical support engineer
Startdatum:21-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WebinarGeek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Technical Support Engineer WebinarGeek 21-01-2024

Bekijk ook andere vacatures