Vacature Delivery Manager

Delivery Manager in Bleiswijk

  • Redactie Bleiswijk
  • 01-02-2024

Delivery Manager in Zoetermeer

En de cliënt is tevreden.

Efficiënt en veilig samenwerken in een flexibele cultuur.

Samenwerken houdt niet op bij de grenzen van je kantoor.

Werken bij

Delivery Managers, daar zijn er niet veel van. Als je kiest voor Zetacom, leggen we de lat hoog. Zo word je verantwoordelijk voor verschillende technisch consultants en engineers en zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van alle behoeften binnen jouw team om daar zo goed mogelijk op in te spelen.

Bij Zetacom delen we alles. Kennis, ervaring, uitdagingen én successen. Bij jou staat je team van professionals op nummer één. Je denkt mee bij verschillende uitdagingen bij de klant en neemt hierin de wensen van de desbetreffende consultant of engineer mee. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw mensen op de hoogte zijn van de laatst ontwikkelingen op technologisch gebied. Denk hierbij aan het meedenken welke certificeringen het beste zijn. Jij snapt als geen ander wat jouw collega's nodig hebben.

Meer informatie?
Neem contact op met

Gerby van Lambalgen

Aan de slag als Delivery Manger

  • Naast sfeer, gezelligheid en feestjes wordt er vooral gewerkt bij Zetacom. En hard ook! Als Delivery Manager ben je primair verantwoordelijk voor het welzijn van jouw team. Daarnaast neem je de werkprocessen onder de loep en verbetert deze waar nodig. Je zorgt voor een hogere efficiency door uniforme werkprocessen in te voeren. Je hebt een enthousiaste instelling en gaat pragmatisch te werk. Jij weet wat je team nodig heeft en bent een échte people manager. De focus ligt op het begeleiden van jouw team. Je weet dan ook als geen ander hoe je mensen moet samenbrengen en hoe je ze beter samen kunt laten werken.

Wat neem jij mee

Een Delivery Manager heeft een hbo werk- en denkniveau en 3-5 jaar aantoonbare ervaring met het leiden van een team. Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en je kunt je in de consultants verplaatsen: dat is logisch toch? Persoonlijke skills tellen ook mee: je bent communicatief vaardig, zelf startend en flexibel. Heb je al ervaring binnen de IT-sector dan is dat mooi meegenomen, maar zeker geen must.

What's in it for me?

Het begint met een concurrerend salaris met een bonus en aantrekkelijke voorwaarden zoals een leaseauto, 24 vakantiedagen, de nieuwste bedrijfshulpmiddelen. Heb je niet genoeg aan 24 vakantiedagen? Dan heb je altijd de mogelijkheid om dagen bij te kopen. Ook hebben we een collectieve pensioenregeling. Zeker zo belangrijk zijn uitdagende vraagstukken, veel ontwikkelruimte en kansen om je ambities waar te maken: opleidings- en doorgroeimogelijkheden dus. Je leert veel van je collega's en minimaal een keer per jaar bespreken we jouw ambities en doorgroeimogelijkheden binnen Zetacom.

Nog even over ons

Zetacom is verdeeld over verschillende locaties waarvan Zoetermeer jouw standplaats zal worden. Uiteraard heb je de mogelijkheid om tijd en plaats onafhankelijk te werken. Je werkt met je eigen team, maar ook andere collega's samen. Jouw team bestaat uit ongeveer 25 professionals met verschillende disciplines. Als je komt te werken op ons kantoor in Zoetermeer merk je dat fun hoog op de agenda staat. We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen. Je kunt dan ook rekenen op meer dan alleen een fijne werksfeer. Wat dacht je bijvoorbeeld van: gezellige borrels, bitterballen en feestjes. Op ons eigen kantoor of op vette locaties. Werken bij Zetacom gaat dus verder dan alleen een baan. De sfeer zit er lekker in en de meesten van ons kunnen dat wel waarderen.

Zijn we allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na jouw akkoord ontvang je je contract en kun je beginnen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van ) toesturen van CV's, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.


Functie: delivery manager Startdatum: 31-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Delivery Manager 31-01-2024


Functie:delivery manager
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Detron via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Delivery Manager Detron 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures