Vacature Teamlead Delivery

Teamlead Delivery in Zoetermeer

Zetacom

Teamlead Delivery

Zoetermeer , Zuid-Holland , Nederland Operations / Service en Beheer

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Zoetermeer | Landelijk


Teamlead Delivery, daar zijn er niet veel van. Als je kiest voor Zetacom, leggen we de lat hoog. Zo word je verantwoordelijk voor verschillende technisch consultants en engineers en zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van alle behoeften binnen jouw team om daar zo goed mogelijk op in te spelen.

Bij Zetacom delen we alles. Kennis, ervaring, uitdagingen én successen. Bij jou staat je team van professionals op nummer één. Je denkt mee bij verschillende uitdagingen bij de klant en neemt hierin de wensen van de desbetreffende consultant of engineer mee. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw mensen op de hoogte zijn van de laatst ontwikkelingen op technologisch gebied. Denk hierbij aan het meedenken welke certificeringen het beste zijn. Jij snapt als geen ander wat jouw collega's nodig hebben.


Aan de slag als Teamlead Delivery

Naast sfeer, gezelligheid en feestjes wordt er vooral gewerkt bij Zetacom. En hard ook! Als Teamlead Delivery ben je primair verantwoordelijk voor het welzijn van jouw team. Daarnaast neem je de werkprocessen onder de loep en verbetert deze waar nodig. Je zorgt voor een hogere efficiency door uniforme werkprocessen in te voeren. Je hebt een enthousiaste instelling en gaat pragmatisch te werk. Jij weet wat je team nodig heeft en bent een échte people manager. De focus ligt op het begeleiden van jouw team. Je weet dan ook als geen ander hoe je mensen moet samenbrengen en hoe je ze beter samen kunt laten werken.


Vereisten

Wat neem jij mee?

Een Teamlead Delivery heeft een hbo werk- en denkniveau en 3-5 jaar aantoonbare ervaring met het leiden van een team. Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en je kunt je in de consultants verplaatsen: dat is logisch toch? Persoonlijke skills tellen ook mee: je bent communicatief vaardig, zelf startend en flexibel. Heb je al ervaring binnen de IT-sector dan is dat mooi meegenomen, maar zeker geen must.


What's in it for me?

Het begint met een concurrerend salaris met een bonus en aantrekkelijke voorwaarden zoals een leaseauto, 24 vakantiedagen, de nieuwste bedrijfshulpmiddelen. Heb je niet genoeg aan 24 vakantiedagen? Dan heb je altijd de mogelijkheid om dagen bij te kopen. Ook hebben we een collectieve pensioenregeling. Zeker zo belangrijk zijn uitdagende vraagstukken, veel ontwikkelruimte en kansen om je ambities waar te maken: opleidings- en doorgroeimogelijkheden dus. Je leert veel van je collega's en minimaal een keer per jaar bespreken we jouw ambities en doorgroeimogelijkheden binnen Zetacom.
Functie:teamlead delivery
Startdatum:13-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zetacom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Teamlead Delivery Zetacom 13-01-2024

Bekijk ook andere vacatures