Vacature Zorg Engineer

Zorg Engineer in Zoetermeer

Zetacom is op zoek naar een Zorg Engineer. Ben jij technisch aangelegd, heb je hart voor de zorg en heb opereer je op HBO denk-werk niveau? Lees dan verder!

Als Zorg Engineer ga jij aan de slag voor onze klanten in de zorg om hun zorgsystemen en -techniek goed te laten werken. Je speelt een belangrijke rol bij het naar wens invullen en laten functioneren van de product configuraties van Zetacom. Hierbij kan je denken aan verpleegoproepsystemen, dwaaldetectie, persoonsalarmering en domotica.

In deze functie werk je samen met onze Project Managers en Zorg Consultants. Jij bent verantwoordelijk voor het vertalen van de functionele wensen tot een werkende technische oplossing. Op die manier draag jij bij aan het verbeteren van de zorg! Je maakt dus deel uit van een divers team dat ieder op zijn of haar manier bijdraagt aan het project en het tevredenstellen van de klant. Met jouw kennis en ervaring van diverse zorgsystemen ben je een aanwinst voor ons team.

In de praktijk

Houd je je bezig met:

 • Configureren, testen en plaatsen van zorgoplossingen en de bijbehorende apparatuur, op locatie of remote.
 • Ondersteunen van klanten bij het onderhouden en het oplossen van eventuele storingen van de zorgapparatuur.
 • Het omzetten van de klantwensen uit het functioneel ontwerp naar een technisch werkende oplossing
 • Up-to-date houden van technische en functionele kennis van het portfolio waarvoor je verantwoordelijk bent. Jouw productportfolio kent geen geheimen en deel je actief met je collega's van het zorgteam.

Wie ben jij?

Je hebt HBO werk-denk niveau en hebt affiniteit met techniek en de zorg. Een afgeronde studie in zorgtechnologie of IT is een pré. Je bent leergierig, oplossingsgericht en wilt graag jouw steentje bijdragen aan een betere zorg in Nederland. Dat doe je bij de klant, maar ook bij Zetacom kijk je naar hoe het beter kan.

Daarnaast heb je goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, ben je flexibel om te reizen (indien nodig) en kan je meedraaien in onze waakdiensten.

Heb je geen HBO afgerond, maar heb je wel werkervaring met de technische zorgoplossing in een zorginstelling? Schroom dan niet om te reageren; we maken graag kennis met je!

Wie zijn wij?

Zetacom is uitgegroeid tot één van de grootste systems integrators in de ICT/Telecom markt. De wereld is volop in beweging, nieuwe technologie zorgt voor steeds meer communicatiemogelijkheden. Dat varieert van over meerdere digitale kanalen communiceren via internet tot zorgsystemen in grote ziekenhuizen tot het integreren van je (mobiele) telefoon, laptop en tablet voor optimale bereikbaarheid.

Werken bij Zetacom?

Dit hebben we je te bieden:

 • Markconform salaris, afhankelijk van je ervaring
 • 24 vakantiedagen , met de mogelijkheid 5 dagen bij te kopen
 • Bedrijfswagen, onkostenregeling en bonusregeling
 • Pensioenregeling, waarvan twee derde van de premie voor rekening genomen wordt door Zetacom
 • Gebruik van laptop, gsm inclusief mobiel abonnement voor zowel zakelijk als privé gebruik
 • Uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, gericht op vakmanschap en vooruitgang
 • Korte lijnen en leuke ambitieuze collega's

Zie jij je aan de slag gaan bij Zetacom als Zorg Engineer? Stuur dan je CV en motivatie naar of solliciteer direct via onderstaand formulier. Ken je iemand die hier goed zou passen, een tip wordt zeker gewaardeerd!

Heb je vragen?

Neem dan contact op met () of Jaap Beijerman (Recruiter)
Tel.
Email:Functie:zorg engineer
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zetacom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Zorg Engineer Zetacom 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures