Vacature Leuke Collega's

Leuke Collega's in Waddinxveen

We vinden het belangrijk dat jij bij Savantis met plezier je werk kunt doen en dat jij jezelf elke dag kunt blijven ontwikkelen. Daar groei jij van en daar groeien wij van. Een fijne baan omvat meer dan alleen een goed salaris. Wij belonen goed vakmanschap daarom in de vorm van goede arbeidsvoorwaarden. We vertellen je graag wat Savantis jou te bieden heeft.

Leuke collega's

Bij Savantis ben je verzekerd van een goed pensioen. Je doet mee aan onze collectieve pensioenregeling (ABP) en ontvangt elk jaar een overzicht van je opgebouwde pensioen.

Savantis ondersteunt hybride werken. Dit geeft jou en je collega's de flexibiliteit om naast je werk invulling te geven aan de verschillende rollen in jouw leven. In de regel werken we bij Savantis 3 dagen op kantoor en 2 dagen thuis. Op basis van je activiteiten bepaal je waar en wanneer je werkt. Dit doe je in samenspraak met je leidinggevende en je collega's. Voor de dagen dat je thuis werkt, zorgen we dat je een goede thuiswerkplek hebt.

Voordat je begint bij Savantis zorgen we dat je werkplek in samenspraak met jou zal worden ingericht. Je krijgt een moderne laptop van de zaak die we volledig voor je inrichten. Deze laptop zal je ook gaan gebruiken voor je thuiswerkdagen. Indien we verwachten dat je binnen jouw functie ook veel gaat bellen voor ons, ontvang je tevens een telefoon of een zakelijk mobiel nummer van Savantis.

13e maand

Mooi meegenomen, aan het einde van elk jaar belonen we je met een 13 e maand bonus. Een 13 e maand is een extra uitkering die gelijk staat aan je maandsalaris.

Of je nu met de auto naar kantoor komt of liever met het openbaar vervoer reist, bij Savantis hebben we alles goed geregeld voor je. Afhankelijk van je manier van reizen ontvang je een kilometervergoeding of zorgen we voor de juiste reiskostenvergoeding. Heb je een functie waarbij je veel op pad bent? Dan ontvang je een leaseauto van de zaak.

Wij hechten veel waarde aan een goede werk-privébalans. Bij Savantis krijg je bij een fulltime dienstverband maar liefst 27 vakantiedagen en 17 extra ADV dagen. Zo kun je elk jaar ruim 8 weken genieten van je vrije dagen. We zijn daarbij in de zomer en in de winter een week gesloten.

Blijf ontwikkelen

Bij alles dat Savantis doet speelt het woord 'ontwikkelen' een rol. Wat je rol ook is, bij Savantis draag je bij aan de ontwikkeling van anderen én krijg je de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, elke dag opnieuw. We investeren in het op peil houden van je kennis en werken samen met je aan een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Je verdient het

Onze arbeidsvoorwaarden


Blijf ontwikkelen

We vinden het belangrijk dat jij bij Savantis met plezier je werk kunt doen en dat jij jezelf elke dag kunt blijven ontwikkelen.


Vragen?

Bel of neem contact
met ons op viaFunctie:collega's
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Savantis Vakcentrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Leuke Collega’s Stichting Savantis Vakcentrum 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures