Vacature Teamleider Technology Group

Teamleider Technology Group in Zoetermeer

Teamleider Technology Group

37,5 uur per week

De primaire verantwoordelijkheid van de afdeling Technology Group (TG) is het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van hoogwaardige speciaal machines waarmee boeken en aanverwante producten kunnen worden gebonden, geplastificeerd, gesorteerd, getransporteerd en gestapeld. De TG is in de eerste plaats verantwoordelijk voor het up-to-date houden van het machinepark van de interne klant NBD Biblion waardoor zij haar bedrijfsresultaten kan behalen. De TG ondersteunt de medewerkers van NBD Biblion in het veilig en efficiënt gebruik van de machines, adviseert het management over technische en technologische ontwikkelingen en zorgt voor tijdig onderhoud en trouble shooting. Tegelijkertijd levert TG machines, waar nodig inclusief installatie en onderhoud, aan externe klanten in binnen- en buitenland.

De teamleider Technology Group geeft hiërarchisch leiding aan en organiseert activiteiten en verantwoordelijkheden van de Monteurs en Machinebouwers binnen dit organisatieonderdeel. De Teamleider is binnen de budgettaire randvoorwaarden en de vastgestelde inzet van mensen en materiële middelen aanspreekbaar op de realisatie van vastgestelde doelen en beleid.

De teamleider Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geleverde werk. Hij/zij signaleert problemen en lost die op door middel van zijn/haar team voor zover deze binnen het werkgebied vallen. De teamleider geeft advies aan zijn/haar leidinggevende over operationele en tactische problemen en doet voorstellen tot verbetering. Hij/zij adviseert over technische vraagstukken die zijn of haar team overstijgen en heeft met zijn of haar team een directe impact op de dienstverlening van de TG.

Herken jij jezelf hierin? Lees dan vooral verder!

Wat bieden wij jou?

NBD Biblion heeft een open en moderne werkomgeving met bevlogen, vakkundige collega's. Onze cultuur is laagdrempelig met aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Naast een marktconform salaris (€ 3450-4956 bpm op basis van 36 uur) bieden wij een ruime selectie aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals sportactiviteiten in onze eigen sportzaal, een jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget, een bibliotheekabonnement en de mogelijkheid om extra verlofdagen te kopen. Directe samenwerking en aanwezigheid op kantoor is erg belangrijk voor deze rol, maar natuurlijk kun je een dag per week vanuit huis werken. Je krijgt van ons een laptop. Ons hypermoderne kantoor in Zoetermeer beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid en is goed te bereiken met openbaar vervoer.

Verantwoordelijkheden

 • Betreft een leidinggevende functie ten behoeve van de monteurs en machinebouwers in Technology Group.
 • Werkt in hoge mate zelfstandig. Hij/zij vertaalt het geformuleerde beleid van de afdeling naar de praktijk. Werkt in overleg met zijn/haar leidinggevende aan het plannen van werkzaamheden, met inachtneming van gestelde richtlijnen met betrekking tot levertijden, normen en gebruik van systemen die daarvoor zijn opgezet.
 • Van de Teamleider wordt een ondernemende en resultaatgerichte houding verwacht. Om in deze functie succesvol te kunnen zijn is het essentieel dat de Teamleider oog heeft voor de samenwerking met andere teams en voor de externe en interne klantgerichtheid. De Teamleider draagt zorg voor de professionele ontwikkeling van het team en wordt hierin geadviseerd door de afdeling HR.
 • Je hebt interesse in boeken en kan je helemaal vinden in ons motto 'iedereen komt verder met toegang tot informatie en inspiratie'.

Vereiste kennis en vaardigheden

 • Actuele vakinhoudelijke kennis
 • Kennis van moderne leidinggevende technieken en moderne organisatie methoden (aansturen, enthousiasmeren en motiveren van medewerkers)
 • Parate kennis van relevante systemen, activiteiten, producten & diensten en toepassingsmogelijkheden
 • Algemene kennis van bedrijfsprocessen, producten en diensten
 • Ervaring met het maken van resultaatgerichte werkplannen
 • Vaardig in het in woord en schrift uitdragen van het beleid, programmalijnen en de jaarplannen •
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden in woord en schrift •
 • Zakelijk en cijfermatig inzicht en bijbehorende vaardigheden
 • Goede verbale en schriftelijke vaardigheden in het Engels, en enige verbale vaardigheden in het Duits
 • Is flexibel inzetbaar qua werktijden en -locatie, afhankelijk van de wensen van de klant

Opleidingseis en werk- en denkniveau

 • Mbo+/hbo: relevante technische opleiding en ruime werkervaring op technisch werkgebied
 • Aanvullende opleiding op gebied van procesoptimalisatie/projectmanagement (bijvoorbeeld LEAN Green Belt) Competenties:
 • Functie-specifieke competenties: klant-/servicegericht, samenwerkingsgericht, transparant, veranderingsgezind en wendbaar • Is bevlogen, inventief, professioneel, slagvaardig en verbinden

Wat doet NBD Biblion?

NBD Biblion biedt bibliotheken en scholen middelen om hun doelen te behalen op het gebied van leesbevordering, leesplezier en een leven vol ontwikkeling.

Als Teamleider van Technology Group zorg jij voor de ontwikkeling van de team, en voor het verbinden van losse initiatieven!

Stuur je CV met motivatiebrief naar .

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met HR via .

Functie:teamleider technology group
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3450 – 4956
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NBD Biblion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Teamleider Technology Group NBD Biblion 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures