Vacature Area Sales Manager

Area Sales Manager in Moerkapelle

Ottevanger

Ottevanger Engineers is een toonaangevende internationale producent en leverancier van productieapparatuur en verwerkingslijnen voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie.

Ottevanger is over de hele wereld actief, niet alleen als leverancier van betrouwbare componenten van hoge kwaliteit, maar ook als aannemer of onderaannemer van grootschalige projecten.

Onze deskundigheid ligt in ontwerpen en vervaardigen, in projectbeheer en in graanverwerking. We plannen, ontwerpen en beheren de bouw van complete productiefaciliteiten of van individuele verwerkingslijnen.

Organisatie
Ottevanger maakt onderdeel uit van de Triott Group. Iedere werkmaatschappij binnen de Triott Group is gespecialiseerd in een of meer aspecten die een rol spelen in het uitrusten van fabrieken voor productie van diervoeders (met inbegrip van huisdiervoeder en visvoeder). De unieke eigenschappen van iedere organisatie zorgen voor een maximale synergie, met voordelen op zowel machineniveau als voor (grootschalige) turnkey-projecten.

Voor de organisatie zijn wij op zoek naar een

AREA SALES MANAGER

In deze functie rapporteer je aan de Manager Sales en onderhoud je het bestaande netwerk van relaties en ontwikkel je nieuwe key-accounts binnen een van de regio's. Je bent gedreven en ondernemend en haalt de uitdaging uit zowel het klantencontact als het zoeken naar de maatwerk gerichte oplossingen die de klant vraagt. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • Relatiebeheer en acquisitie, waarbij je het marktaandeel verder uitbouwt
 • Ondersteunen van het agentennetwerk
 • Coördinatie en uitvoering van het calculatie- en offertetraject in samenwerking met Engineering
 • Contractafhandeling met klanten en geven van commercieel technisch advies
 • Jaarlijks opstellen van een persoonlijk verkoopplan en voortdurende analyse van de markt
 • Netwerken d.m.v. het verrichten van presentaties en aanwezig zijn bij beurzen

Functie-eisen :

 • HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 - 10 jaar ervaring in een commerciële functie binnen de machinebouw in een technische turn-key omgeving
 • Affiniteit met de agrarische sector is een pré
 • Resultaatgericht en stressbestendig
 • Bereid intensief te reizen
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in Nederlands, Engels en Duits

Aanbod:

Wij bieden je een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een groeiend bedrijf met een goede marktpositie en een gedreven team van mensen, waar veel aandacht is voor persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.

Interesse?

Stuur dan jouw gegevens naar de afdeling HRM, . Wil je graag nog meer weten over de vacature? Neem dan gerust even telefonisch contact op .Functie:area sales manager
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ottevanger Machinefabrieken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Area Sales Manager Ottevanger Machinefabrieken 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures