Vacature Manager Beauty & Wellness

Manager Beauty & Wellness in Bleiswijk

Manager beauty & wellness (40 uur)

  • Full time
  • Bleiswijk
  • 1 week geleden geplaatst
  • Elysium

De uitdaging
Als manager beauty & wellness ben je verantwoordelijk voor een optimale gastenplanning in relatie tot de personeelsplanning. Je draagt zorg voor een positieve sfeer op de werkvloer en bent medeverantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van de afdeling. Je plant de dagelijkse coördinatie en voert evaluatiegesprekken met de vestigingsmanager. Je woont sollicitatiegesprekken bij, selecteert nieuwe medewerkers en werkt ze in. Ook ben je verantwoordelijk voor de stagiaires.

Daarnaast ontwikkel je voorstellen die omzet verhogend werken en stem je operationele zaken af. Door jouw enthousiaste en persoonlijke begeleiding zorg je ervoor dat personeel zich op zijn/haar gemakt voelt en dat de gasten volledig ontspannen en met een glimlach de behandelruimte weer verlaten. Want je voert natuurlijk ook beautybehandelingen uit.

Waar ga je werken?
Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je wellnessresort Elysium. Met maar liefst 19 baden en 27 sauna's is dit het grootste resort van het westen van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige sfeer geven de gasten het gevoel alsof ze op vakantie zijn. Elysium is 7 dagen in de week geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur.

Wat zijn de taken van een manager beauty & wellness?- Verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie; - Verantwoordelijk voor een representatieve werkomgeving; - Sollicitatiegesprekken bijwonen; - Selecteren en inwerken van nieuwe medewerkers; - Functioneringsgesprekken met medewerkers; - Evaluatiegesprekken met vestigingsmanager; - Uitvoering geven aan het ziekteverzuimbeleid; - Meewerken in de uitvoering en aansturen van medewerkers; - Toezien op naleving van de voorschriften; - Ontwikkelen van voorstellen die omzet verhogend werken; - Afstemmen operationele zaken en bewaken interne procedures; - Afhandelen van complexe klachten.

Past dit bij jou?- Je hebt een relevante afgeronde MBO-4 opleiding in de richting van beauty & wellness; - Je hebt 3+ jaar werkervaring in een leidinggevende functie in de beauty & wellness branche; - Je bent spontaan, attent en hebt een groot gevoel voor gastvrijheid; - Je vindt hygiëne belangrijk en je houdt je aan de hygiënenormen; - Je vindt het geweldig om een team aan te sturen, te motiveren en te begeleiden; - Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; - Je straalt rust en kalmte uit; - Je bent flexibel inzetbaar.

- Een team met leuke en gemotiveerde collega's; - Een zelfstandige en uitdagende rol binnen een ambitieus team; - Eventuele reiskostenvergoeding; - Een goed salaris (en vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring; - Badenkaart voor een wellnessresort naar keuze; - Benefits at work (korting op o.a. sporten, reizen en shoppen); - Korting op maaltijden uit het restaurant.

Enthousiast geworden? Solliciteer!
Wil jij deel uitmaken van ons inspirerende team en kan je niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Wij zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Bel dan onze service desk via of stuur een whatsapp naar . Je kunt ook een e-mail sturen naar .

Getagd als: ElysiumFunctie:manager beauty & wellness
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met International Wellness resorts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Manager Beauty & Wellness International Wellness resorts 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures