Vacature Projectleider Elektrotechniek

Projectleider Elektrotechniek in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 10-02-2024

Projectleider Elektrotechniek in Zoetermeer

Redactie Zoetermeer 30-01-2024

Projectleider Elektrotechniek in Zoetermeer

Projectleider

Projectleider Elektrotechniek

Zoetermeer Fulltime

Standplaats: Zoetermeer | Aantal uur: 40

Ben jij op zoek naar een hecht familiebedrijf met korte lijntjes en veel opleidingsmogelijkheden? Woon je in de regio Zuid-Holland én ben jij als Projectleider Elektrotechniek op zoek naar verdieping in je werk en veel zelfstandigheid? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Projectleider ben je het eerste aanspreekpunt bij diverse grote multidisciplinaire klanten in de regio. Jij zit vanaf het begin aan tafel. Je coördineert, adviseert en informeert klanten over een efficiënte, rendabele en kwalitatief goede uitvoering en oplevering van multidisciplinaire projecten. Nodige risico's breng je in kaart en je anticipeert voortdurend op mogelijke aanpassingen. Alle partijen houd je betrokken door hen op gezette tijden te hierover te informeren. Daarnaast zorg je voor de functionele aansturing van het projectteam de chef-monteur, assistent-projectleider, werkvoorbereiding en de monteurs die bij het project betrokken zijn. Uiteindelijk draag jij de verantwoordelijkheid voor de juiste kwaliteit, juiste rendement en tevreden klanten van de projecten die onder jouw leiding worden uitgevoerd.


Je houdt onze klanten tevreden en probeert deze qua werk uit te breiden. Je houdt contact en bent daarmee een betrokken projectleider die er voor zijn of haar klanten is! Tot slot zorg je dat iedereen uit zijn of haar team doet wat hij of zij moet doen. Je beheert en controleert de planning, coacht je medewerkers en houdt in de gaten hoe iedereen functioneert. Dit koppel je terug aan de bedrijfsleiding. De projecten zijn veelal renovaties in aanbesteding of bij een bestaande relatie. Bovendien ben je gevraagd en ongevraagd sparringpartner van je collega-projectleiders en van de bedrijfsleiding; Een hele afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden; geen dag is hetzelfde en je schakelt met veel mensen op verschillende niveaus. Hier zoeken we dan ook een echte allrounder voor! Onze missie: Een gezond en lerend familiebedrijf zijn waar onze vakmensen -met kennis en respect -inventieve oplossingen creëren voor onze klanten ter verbetering van het werk en leefklimaat in gebouwen.

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 6 of 13 ADV dagen;
 • Voor de kinderen van onze medewerkers is er een scholingsfonds vanuit . Zij krijgen een afgestemd bedrag per jaar op de eigen rekening gestort voor een tegemoetkoming in de kosten van de Basisonderwijs, middelbaar onderwijs, MBO, HBO of WO opleiding;
 • Wij hebben in Nieuwegein ons eigen opleidingscentrum. Wij bieden jou dan ook vol op de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en door te groeien!
 • Werken bij betekent terecht komen in een warm bad, een familiaire sfeer en veel vrijheid en vertrouwen.
 • Een fijne werkgever met aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor eigen initiatief in jouw werk.

Wie ben jij?

 • Minimaal 2 jaar recente ervaring met het werken in een vergelijkbare functie;
 • Minimaal een afgeronde studie op HBO niveau richting de elektrotechniek of energietechniek;
 • Je bent oplossingsgericht, Pragmatisch, Teamspeler, Collegiaal, Proactief denkt vooruit en werkt nauwkeurig;
 • Tenslotte ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Word jij onze nieuwe dorpsgenoot?

Laat direct hieronder je gegevens achter.
Voor vragen kun je contact opnemen met via of .


Voor acquisitie hoeft dat niet, ook al vertrouwen we uiteraard op alle goede bedoelingen.


Functie: projectleider elektrotechniek Startdatum: 29-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 40 - 40
Functie: projectleider elektrotechniek Startdatum: 01-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 40 - 40

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

Vacatures Bleiswijk Projectleider Elektrotechniek installaties 01-02-2024Functie:projectleider elektrotechniek
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Dorp installaties via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Projectleider Elektrotechniek Van Dorp installaties 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures