Vacature Logistics Engineer

Logistics Engineer in Bleiswijk

Chez CEVA, nous savons faire face à tous les challenges spécifiques de tous les différents secteurs de l'industrie. Nos spécialistes mettent leur expertise à votre service pour vous fournir la solution la plus appropriée.

Mathieu Friedberg Directeur général de CEVA Logistics

Logistics Engineer Zalando

Ubicación Bleiswijk, Netherlands

CEVA Logistics biedt wereldwijde supply chain oplossingen om mensen, producten en leveranciers over de hele wereld met elkaar te verbinden. Aanwezig in 170 landen en met meer dan 110.000 werknemers verspreid over 1.300 vestigingen, zijn we goed op weg om onze visie te verwezenlijken: een wereldwijde top 5 3PL zijn.

Wij geloven dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. We stellen ons diverse, wereldwijde team in staat om samen met onze klanten waarde te creëren door middel van onze oplossingen in contract logistics en air, ocean, ground, en finished vehicle transport. Daarom biedt CEVA Logistics een dynamische en uitzonderlijke werkomgeving die persoonlijke groei, innovatie en voortdurende verbetering stimuleert.

DARE TO GROW! Kom werken bij CEVA Logistics, en je maakt deel uit van een team dat creativiteit waardeert, moed en ondernemerschap aanmoedigt, en toegewijd is aan excellentie in alles wat we doen. Sluit je aan bij onze missie om de toekomst van de wereldwijde logistiek vorm te geven terwijl we een wereldleider in de logistieke sector worden. Wij blijven in hoog tempo groeien. Durf jij met ons mee te groeien?

Als Logistics Engineer ben je de specialist in het signaleren van (warehouse) procesverbeteringen en het vertalen hiervan naar concrete projecten. Daarnaast ben je in staat om de wensen van Zalando, de Controlroom en de operatie te vertalen naar een logistieke oplossing.

De projecten zijn erg divers van aard (van het implementeren van fysieke procesaanpassingen tot en met het functioneel uitwerken van WMS verbeteringen) waarbij je schakelt met de operationeel verantwoordelijke en met jouw counterpart bij Zalando. Je ervaring, data-analyse skills en communicatievaardigheden helpen je bij het succesvol realiseren van je projecten.

Naast de projecten zal je je ervaring en kennis ook in gaan zetten bij het verder ontwikkelen van de Logistics Engineering afdeling. Je wordt onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor de afdelingen Business Analytics, Controlroom en Engineering en daarnaast werk je nauw samen met de Operationele teams. Je werkt vanuit onze locatie in Bleiswijk en rapporteert aan de Senior Manager Analytics & Control.

WAT GA JE DOEN?

 • Ontwerpen, initiëren en implementeren van warehouse processen;
 • Proactief aandragen van oplossingen op het gebied van mechanisatie, automatiseringen en het warehouse management systeem (WMS);
 • Borgen van kennis en kennisdeling op het gebied van mechanisatie, automatisering en WMS features;
 • Continuous Improvement initiatieven initiëren en uitrollen ten behoeve van het optimaal gebruik van operationele middelen;
 • Creatief inrichten en actualiseren van de warehouse lay-out en fysieke werkplekken;
 • Aansluiten in een multidisciplinair projectteam waarbij je samenwerkt met zowel CEVA als Zalando collega's en on-site partners;
 • Opstellen van procesbeschrijvingen en functionele specificaties;
 • Het maken van business cases ter verantwoording van projecten.

WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

 • Afgeronde hbo- of wo- opleiding in de richting van Logistiek, Supply Chain of Bedrijfskunde;
 • Minimaal 1-3 jaar ervaring als Logistics Engineer (of vergelijkbare functies);
 • Bij voorkeur ervaring met complexe (logistieke) operationele processen;
 • Goed analytisch vermogen en een planmatig en gestructureerde werkwijze;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Stressbestendigheid en een goed diplomatiek gevoel;
 • Vloeiende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Engelse taal.

WAT BIEDEN WE JOU?

Bij CEVA Logistics zijn volop mogelijkheden om het beste uit jezelf en je carrière te halen. Deze rol kan de eerste stap zijn van een breed carrière pad binnen onze organisatie. Door de verschillende logistieke oplossingen die wij bieden, is er altijd een uitdagende rol voor jou binnen de organisatie.

Naast een dynamische omgeving waarin we met elkaar in hoog tempo en op resultaatgerichte wijze onze doelen bereiken, bieden we ruimte voor plezier, verbinding en flexibiliteit.

Ook goed om te weten:

 • Je start met een jaarcontract en krijgt daarna uitzicht op een vast dienstverband;
 • Volop ruimte voor ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (bijv. LSS Green Belt/Black Belt);
 • De werktijden zijn flexibel, je bent eigenaar van je eigen agenda en hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken, met een thuiswerkvergoeding;
 • Een telefoon en laptop van CEVA Logistics, welke je ook privé mag gebruiken.
 • Ieder jaar krijg je 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om vier extra dagen te verdienen als je niet verzuimt;
 • Daarnaast een voordelige pensioensregeling, reiskostenvergoeding en korting op verschillende verzekeringen.

Bij CEVA eCommerce Logistics zijn onze mensen de hartslag van de organisatie, onze kracht. Binnen onze internationale organisatie werken wij voor onze favoriete merken als bol.,, Zalando en de Bijenkorf. Wij innoveren continu en geven jou de ruimte om alles uit jezelf te halen. Samen groeien we! Wij bieden een werkomgeving om integer te werken en vertrouwen erop dat jij vindingrijk bent, werkt met een ondernemersgeest en pioniert met creatieve ideeën. Samenwerken en respect voor elkaar zijn belangrijk in onze organisatie, een goede sfeer is hierbij het uitgangspunt.

Word onderdeel van The Heartbeat Of Logistic Services. Daag jezelf uit en bepaal jouw toekomst bij CEVA eCommerce Logistics!

Ben je enthousiast geworden over de functie van Logistics Engineer, dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Toch nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met , , tel. 9 of mail naar . Een VOG aanvraag en persoonlijkheidsvragenlijst maken deel uit van het sollicitatieproces.

Binnen CEVA waarderen en stimuleren we professionele en persoonlijke groei. Middels ons aanbod van verschillende ontwikkelmogelijkheden, zorgen we samen dat jij succesvol kunt zijn! Deze rol is de eerste stap naar een breed carrièrepad binnen bij CEVA. We verwelkomen je graag bij CEVA voor een uitdagende carrière.

Functie:logistics engineer
Startdatum:08-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CEVA Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Logistics Engineer CEVA Logistics 08-01-2024

Bekijk ook andere vacatures