Vacature Coördinator IT Servicedesk

Coördinator IT Servicedesk in Zoetermeer

Detron Zetacom Groep

Coördinator IT Servicedesk

Zoetermeer Zetacom

Functieomschrijving


Coördinator Servicedesk, dat betekent het ontzorgen van onze supportdesk, administratief ondersteunen, plannen, coördineren en processen bewaken. Dat moet je kunnen. En dat moet je willen. Maar als je kiest voor Zetacom dan maken we er gegarandeerd iets leuks van!


Bij Zetacom delen we alles. Kennis, ervering uitdagingen én successen. En onze support desk deelt graag hun administratieve uitdagingen met jou als Coördinator Servicedesk. Ook onze klanten weten je te vinden als contactpersoon rondom allerhande vragen en openstaande tickets. Laat maar komen! Jij bent de verbindende schakel tussensupport en de klant. Klant blij, jij blij en wij blij.


Aan de slag als Coördinator Servicedesk

Als Coördinator Servicedesk maak je deel uit van het Service en Beheer team en speel je een belangrijke rol bij het coördineren van de tickets. Nadat het ticket is ingeschoten controleer je het ticket en pas je het ticket aan waar nodig. Je coacht waar nodig en stuurt bij. Daaropvolgend zet je het ticket door naar de juiste specialisten Ook bewaak je de looptijden van de tickets en zorg je ervoor dat alle partijen juist en tijdig geïnformeerd worden. Duurt het iets langer om een ticket op te lossen? Dan zorg jij ervoor dat de klant een seintje krijgt. Je zorgt ervoor dat alles soepel en efficiënt verloopt.


Vereisten


Wat neem je mee?

Als Coördinator Servicedesk ben je vanzelfsprekend iemand die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo weet jij precies hoe je de klant per telefoon en via mail te woord moet staan, ook als je geen goed nieuws hebt. Door jouw overtuigingskracht en doorzettingsvermogen krijg je zaken voor elkaar. Daarnaast beschik je over een mbo-diploma en breng je ongeveer twee jaar ervaring mee in een vergelijkbare functie.


What's in it for me?

Een concurrerend salaris, gebaseerd op je kennis en ervaring. Verder krijg je alle hulpmiddelen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daarbij krijg je een collectieve pensioenregeling en 24 vrije dagen. Niet genoeg? Dan heb je de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen. Zeker zo belangrijk zijn kansen om je ambities waar te maken: opleidings- en doorgroeimogelijkheden dus.


Zetacom is dé ICT-specialist en system integrator voor naadloze, integrale communicatieoplossingen.

Functie:coördinator it servicedesk
Startdatum:17-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zetacom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Coördinator IT Servicedesk Zetacom 17-02-2024

Bekijk ook andere vacatures