Vacature Operationeel Directeur

Operationeel Directeur in Zoetermeer

Bedrijfsomschrijving

Fortune Coffee is met circa 160 medewerkers een snelgroeiende, continu vernieuwende franchiseorganisatie in koffieautomaten en bijbehorende producten, die van koffie en alles eromheen een feestje maakt. De 24 franchisevestigingen met een eigen regio en een ambitie tot groei, worden ondersteund door de Centrale Organisatie in Zoetermeer, die de ondernemers ondersteunt op het gebied van operatie, commercie, automatisering en andere diensten. De cultuur is open, respectvol en gericht op duurzaamheid, innovatie, kwaliteit en samenwerking. Zie ook: fortune.nl

Functieomschrijving

• Verantwoordelijk voor de optimale operationele aansturing en de verdere professionalisering van de bedrijfsprocessen.

• Geeft inspirerend en gestructureerd leiding aan de afdelingen binnen Operations, affiniteit met bedrijfsvoering en ICT.

Functie-eisen

• Hbo-niveau, bedrijfskunde/logistiek/operationeel management, relevante ervaring en affiniteit met franchise.

• Lid van het directieteam, analytisch sterk, klant- en servicegericht en werkt graag samen.

Sollicitatieprocedure

Op www.beljonwesterterp.nl is het volledige functieprofiel en bijbehorende planning te downloaden en is er mogelijkheid te reageren.Functie:Leidinggevende functies in de industrie
Startdatum:22-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BeljonWesterterp via erik.batenburg@beljonwesterterp.nl of 06-12479826. Of bezoek hun website https://www.beljonwesterterp.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Operationeel Directeur BeljonWesterterp 22-02-2024

Bekijk ook andere vacatures