Vacature Stakeholdermanager

Stakeholdermanager in Zoetermeer

digiDeals

 • Wat zijn digiDeals?

 • Vacature-senior-stakeholdermanager

Senior Stakeholdermanager

Wij zoeken per direct een enthousiaste zeer ervaren Stakeholdermanager bij stichting digiGO.

Kom jij stakeholdermanagement verder professionaliseren bij stichting digiGO? Zorg jij voor integraal stakeholdermanagement over alle programma's, digiDeals en andere activiteiten? Neem je graag verantwoordelijkheid en ben je bekend in de ontwerp-, bouw- en technieksector? Dan komen we graag met je in gesprek!

Wat ga je doen?

Als Sr. Stakeholdermanager bij Stichting digiGO ben je verantwoordelijk voor het door ontwikkelen en uitvoeren van stakeholdermanagement voor de gehele organisatie. Je speelt een centrale rol in het integraal toepassen van stakeholdermanagement over de diverse activiteiten. Je ondersteunt de diverse teams en programma's en je zorgt voor een sterke verbinding in de Ontwerp, Bouw en Techniek sector (OBT-sector) met stakeholders op diverse niveaus. Je bent in staat om bij stakeholders op directieniveau het belang van digitale versnelling uit te leggen en daar partnerships aan te gaan en te versterken.

Taken en Verantwoordelijkheden:

 • Je geeft sturing aan alle stakeholdermanagementactiviteiten binnen digiGO;
 • Je verzorgt het stakeholdermanagement op voor de gehele organisatie;
 • Je neemt deel in diverse programma's waar je de directie, het programmateam en de programmamanager/-directeur adviseert over stakeholdermanagement. Het gaat o.a om de programma's DSGO, Digivaardig en Digital Experience Centre;
 • Je zorgt dat de verschillende stakeholderplannen bij projecten en digideals voorspelbaar en binnen afgesproken tijd, kosten en kwaliteit wordt uitgevoerd;
 • Je rapporteert aan de directeur Regie en Organisatie van stichting digiGO;
 • Je coördineert en faciliteert de nodige overleggen met interne en externe belanghebbenden in relevante gremia;
 • Je zorgt voor samenhang en integratie op het gebeid van stakeholdermanagement over alle projecten en programma's binnen digiGO.

Wat breng jij?

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Relevante kennis en ruime ervaring in de OBT-sector;
 • Relevante werkervaring met stakeholdermanagement in complexe omgevingen;
 • Ervaring met marketing en sterk stakeholdergericht;
 • Netwerk op directieniveau binnen OBT-sector is gewenst;
 • 16 à 24 uur per week beschikbaar;
 • Ondernemend, omgevingsbewust en resultaatgericht;
 • Goed kunnen samenwerken en beschikking over uitstekende communicatieve vaardigheden, wat je tot een stevige gesprekspartner maakt.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het verbinden en contracteren op directieniveau.

Wie zijn wij?

Opdrachtgever van digiGO is de Bouwdigitaliseringsraad . Hierin zijn vanuit de hele keten in de gebouwde omgeving alle partijen vertegenwoordigd. Samen hebben zij een uitvoeringsagenda voor digiGO bepaald en monitoren zij de voortgang van de hierboven genoemde activiteiten. Financiering vindt plaats vanuit overheid, subsidies en vanuit de sector zelf.

Het digiGO platform is voor alle relevante bedrijven uit de sector, de overheid en de onderwijswereld toegankelijk via lopende programma's en projecten, events en communicatie. Als een spin in het web vervullen we een 'clubhuis' functie voor iedereen die graag wil digitaliseren, van bestuur en directie tot uitvoering. Dat betekent veel ambitie, veel dynamiek en beweging, en slimme, enthousiaste collega's.

Wat bieden wij?

Een dynamische en missie gedreven werkomgeving met bevlogen collega's. Werk in het hart van de OBT-sector. We zoeken een professional die flexibel inzetbaar is voor 16 à 24 uren per week. Onze werkomgeving is het Bouwhuis in Zoetermeer.

Interesse?

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem contact op met digiGO of stuur voor 14 februari jouw sollicitatie naar .

Functie:stakeholdermanager
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting digiGO via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Stakeholdermanager Stichting digiGO 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures