Vacature Supply Chain Analist

Supply Chain Analist in Bleiswijk

  • Redactie Bleiswijk
  • 16-12-2023

Supply Chain Analist in Bleiswijk

Nederlands

Global

Supply Chain & Logistiek, Management & Staff

Ben jij de gedreven Supply Chain Analist die interne Supply Chain verbeterprojecten plant, bewaakt en aanstuurt van initiatie tot oplevering? Ben jij ook analytisch genoeg om mee te denken en onze logistieke processen te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Supply Chain & Logistiek, Management & Staff

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Analist ben je verantwoordelijk voor het projectmanagement van een breed scala aan Supply Chain projecten in warehousing, demand & supply planning en/of systeemimplementatie. Dit kunnen onder meer magazijnhertoewijzingen, optimalisaties, voorraadverbeteringen en systeemgerelateerde projecten zijn die van invloed zijn op de toeleveringsketen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het identificeren, initiëren en definiëren van supply chain-projecten die waarde toevoegen aan het Benelux Cluster en Mediq Group. Als spin in het net van de Supply Chain draag je bij aan het behalen van de operationele doelstelling van Mediq op het gebied van proces-, service- en kostenoptimalisatie.

Jouw taken en bevoegdheden zijn:

  • Plan, analyseer, optimaliseer, doe aanbevelingen en implementeer verbeterinitiatieven in samenwerking met de groeps- en lokale toeleveringsketen
  • Coördineren, opvolgen en rapporteren over de voortgang voor verbeterinitiatieven
  • Ondersteun en analyseer de impact van indirecte inkoopactiviteiten in de toeleveringsketen
  • Het delen van best practices tussen de landen vergemakkelijken
  • Ondersteun lokale Supply Chain bij het opstellen van businesscases voor strategische initiatieven
  • Ondersteun de lokale Supply Chain bij het opstellen van budget en gerelateerde initiatieven

Wat breng je mee?

Je beschikt over afgeronde HBO opleiding in de richting Supply Chain, of hebt aantoonbaar een MBO/HBO werk- en denkniveau door middel van relevante werkervaring als analist in de Supply Chain. Je hebt gevoel voor urgentie en bent deadline georiënteerd. Je bent operationeel en praktisch ingesteld en je spreekt vloeiend de Nederlandse en Engelse taal.


Functie: supply chain analyst Startdatum: 15-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mediq via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:supply chain analyst
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mediq Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Supply Chain Analist Mediq Groep 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures