Vacature Front Office Manager

Front Office Manager in Bleiswijk

Front office manager (40 uur)

  • Full time
  • Bleiswijk
  • 22 uur geleden geplaatst
  • Elysium

De uitdaging
Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness. Dat begint én eindigt bij de receptie. Als front office manager ben je eindverantwoordelijk en doe je niets liever dan, samen met jouw team, ervoor zorgen dat ieder gast hartelijk wordt ontvangen, vlot wordt ingecheckt, goed wordt geadviseerd en aan het eind van de dag ontspannen huiswaarts keert. Je voelt feilloos aan waar de gast behoefte aan heeft; een snelle incheck omdat de gast vaker komt en alles al weet of juist een uitgebreidere uitleg als een gast ons voor de eerste keer bezoekt.

Als front office manager ben jij het gezicht en het aanspreekpunt van de receptie. Je bent enthousiast, energiek en gastvrij. Je zorgt ervoor dat jouw team met hetzelfde enthousiasme en energie aan het werk is. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om alles tot in de puntjes te organiseren.

Waar ga je werken?
Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je wellnessresort Elysium. Met maar liefst 19 baden en 27 sauna's is dit het grootste resort van het westen van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige sfeer geven de gasten het gevoel alsof ze op vakantie zijn. Elysium is 7 dagen in de week geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur.

Wat zijn o.a. de taken van de floormanager? - Verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie; - Verantwoordelijk voor een representatieve werkomgeving; - Functioneringsgesprekken met medewerkers; - Uitvoering geven aan het ziekteverzuimbeleid; - Meewerken in de uitvoering en het aansturen van medewerkers; - Toezien op naleving van de voorschriften; - Afhandelen van complexe klachten.

Past dit bij jou? - Je hebt een HBO opleiding Toerisme & Recreatie; - Je hebt 3+ jaar werkervaring als front office manager in de hotellerie/soortgelijke branche; - Je bent spontaan, attent en hebt een groot gevoel voor gastvrijheid; - Je bent een leider en vindt het geweldig om een team aan te sturen, te motiveren en te begeleiden; - Je hebt ervaring met roosterplanning en een groot verantwoordelijkheidsgevoel; - Je bent een organisatietalent en commercieel ingesteld; - Je hebt er geen problemen mee dat je de ene keer op dinsdag werkt en de andere keer in het weekend; - Je steekt zelf ook de handen graag uit de mouwen; - Je houdt je hoofd altijd koel, zelfs op de meest hectische momenten.

- Een team met leuke en gemotiveerde collega's; - Een zelfstandige en uitdagende rol binnen een ambitieus team; - Eventuele reiskostenvergoeding; - Een goed salaris (en vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring; - Badenkaart voor een wellnessresort naar keuze; - Benefits at work (korting op o.a. sporten, reizen en shoppen); - Korting op maaltijden uit het restaurant.

Enthousiast geworden? Solliciteer!
Wil jij deel uit maken van ons inspirerende team en kan je niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Wij zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Bel dan onze service desk via of stuur een whatsapp naar . Je kunt ook een e-mail sturen naar .

Elysium

Bleiswijk

  • Full time
  • 22 uur geleden geplaatst

Elysium

Bleiswijk

  • Part time
  • 4 weken geleden geplaatst

Elysium

BleiswijkFunctie:front office manager
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met International Wellness resorts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Front Office Manager International Wellness resorts 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures