Vacature Bouwkundige Opname Expert

Bouwkundige Opname Expert in Waddinxveen

Bouwkundige opname expert

Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur en wil je grotendeels in de buitenlucht bezig zijn? Wordt bouwkundig opname expert bij een gerenommeerd bedrijf.

Het bouwkundig opname expertteam zoekt iemand met gevoel voor ondernemerschap en ervaring in het uitvoeren van omgevingsrisicomanagement. Klinkt dit als een uitdaging waar je graag je tanden in wilt zetten?

De uitdaging omvat het vastleggen van bouwkundige opnames en gebreken van omgevingsobjecten met behulp van een tablet. Met je scherpe ogen en nieuwsgierige aard was kun jij elk detail vast leggen. Het verwerken van de vastgelegde informatie in een rapportage spreekt je aan. Als een echte professional wil je ervoor zorgen dat alle gegevens helder en duidelijk gepresenteerd worden.

Maar het meest enthousiast wordt je van het waarborgen van duurzaamheid binnen projecten. Je kan al visioenen zien van groene gebouwen en innovatieve oplossingen om de impact op het milieu te minimaliseren. Dit is je kans om iets goeds te doen voor de wereld om je heen.

De dagen als bouwkundig opname expert zijn heel afwisselend, want je werkt door heel Nederland. Met enthousiasme ontdek je nieuwe plekken en draag je bij aan de bouwkundige wereld en omgevingsrisicomanagement.

Met open armen verwelkomen we ook minder ervaren kandidaten. Ervaren experts leiden je met hun talenten en enthousiasme op.

Ben je vastbesloten om deel uit te maken van dit enthousiaste team en bij te dragen aan de groei van het bedrijf? Kijk je ernaar uit om je passie voor bouwkunde te combineren met duurzaamheidsinzichten en zo een positieve impact te hebben op de wereld om je heen?

Schrijf vol vertrouwen je motivatie en ga het sollicitatiegesprek aan, klaar om te laten zien dat je de juiste mix bent van enthousiasme, ervaring en ondernemerschap omdeze uitdaging aan te gaan. Want als er één ding is waar je goed in bent, dan is het aangaan van nieuwe avonturen!


 • Een afgeronde LBO/MBO opleiding waarbij een bouw gerelateerde opleiding of ervaring en interesse een pluspunt is;
 • VCA basis certificaat, of bereid te behalen op kosten van 4RISK;
 • Je kijkt over de grenzen van het vakgebied heen en je bent geïnteresseerd in de contexten van het hele speelveld van projecten.
 • Je beschikt over ambitie, efficiëntie en drive om samen met het team het beste resultaat te behalen en het team naar een hoger niveau te tillen.
 • Geen 9 tot 17 mentaliteit;
 • Beheersing van Microsoft Office (Word, Excel en Outlook)
 • In het bezit van rijbewijs B:
 • Affiniteit met landmeten of omgevingsmonitoring is een pré;

Ons aanbod:

 • Een afwisselende en zelfstandige functie binnen het volledige scala van de omgevingsrisicomanagement;
 • Een informele organisatie met korte communicatielijnen;
 • Mogelijkheid voor het volgen van vakopleidingen, waaronder NIVRE;
 • Doorgroeimogelijkheid naar de functie van Omgevingsrisico Adviseur behoort tot de mogelijkheden;
 • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een jaarlijkse resultaat afhankelijke bonus en 13e maand;
 • 28 vakantiedagen bij fulltime dienstverband;
 • Pensioenbijdrage voor een pensioenvoorziening;
 • Overlijdensrisico verzekering;
 • Auto, laptop, tablet en telefoon van de zaak;
 • Collega's die met je willen bouwen aan dit mooie bedrijf;
 • Een organisatie waar regelmatig informele en gezellige uitjes worden georganiseerd.

Over ons

4RISK BV en zusterbedrijf IFCO Funderingsexpertise BV zijn gerenommeerde specialistische adviesbureaus op het gebied van grondmechanica, funderingstechnieken en omgevingsrisicomanagement in de bouw- infra- en civiele techniek. Beide bedrijven zijn gevestigd in Waddinxveen waar ongeveer 38 medewerkers werkzaam zijn.
4RISK is een zeer ervaren organisatie en landelijk actief op het gebied van omgevingsrisicomanagement bij bouw-, infrastructurele en civieltechnische werkzaamheden. Onderscheidend is 4RISK door een unieke combinatie van diensten en werkzaamheden voor het complete proces van omgevingsrisicomanagement, van preventie tot communicatiemanagement. Daarnaast werken we integraal samen met onze zusteronderneming IFCO BV zodat wij duurzame, veilige en kwalitatieve kosten reducerende oplossingen realiseren welke faalkosten en imagoschade voorkomen.

Heb je interesse in deze functie?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie, inclusief je motivatie en CV, ter attentie van via . Indien je meer informatie wilt ontvangen over deze functie of ons bedrijf kun je altijd telefonisch contact opnemen met Hans van Doornen via .Functie:bouwkundig opname expert
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 4RISK via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Bouwkundige Opname Expert 4RISK 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures