Vacature Manager Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening 28-01-2024

Manager Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening 28-01-2024 in Zoetermeer

  • Redactie Zoetermeer
  • 29-01-2024

Manager in Zoetermeer

Manager Zoetermeer

  • Sluitingsdatum: 20-02-2024
  • Tactisch managementteam

Wij zijn op zoek naar een ervaren en ambitieuze Manager die ons managementteam kan versterken.


Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke dienstverlening (GGMD)

voor Doven en Slechthorenden zoekt een


32-36 uur per week

Als manager van het team in Zoetermeer ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het zorg en behandelteam in Zoetermeer (24 FTE) en het bewaken van de kwaliteit van zorg. Hierbij heb je de opdracht om met het team een gezonde exploitatie te realiseren.

Als organisatie zijn wij bezig met de omslag naar het Rijnlands werken. Dit betekent dat we doelen bereiken door de cliënt centraal te stellen, en te werken vanuit vertrouwen, waarbij we de medewerker faciliteren, zodat deze vanuit een hoge mate van zelfstandigheid kan werken. Uitgangspunten zijn samenwerking, met waardering voor het vakmanschap, waarbij waarde-creatie voor alle betrokkenen centraal staat.

De hulpverleners bij GGMD zijn gespecialiseerd in het werken met doven, slechthorenden of cliënten met andere gehoor gerelateerde klachten. Ook een deel van onze collega's behoort tot deze groep. We werken binnen GGMD met multidisciplinaire teams.

Werk jij graag voor een maatschappelijke relevante organisatie, houd je van dynamiek en ben je in staat om op een positieve en inspirerende manier een bijdrage te leveren op strategisch en tactisch niveau? Dan moet je vooral verder lezen!

Waar ga je werken?
GGMD is de landelijke specialist als het gaat om Geestelijke Gezondheidszorg, Maatschappelijke Dienstverlening en Jeugdzorg voor een bijzondere doelgroep, doven en slechthorenden. Vanuit het kantoor in Zoetermeer zal je het Team Volwassenzorg aansturen en onderdeel gaan uitmaken van het Tactisch Managementteam en veel samenwerken met jouw collega managers. Daarnaast vindt maandelijks overleg plaats met het Strategisch Management Team.

Het Volwassenteam Zoetermeer telt ongeveer 30 medewerkers en er wordt jaarlijkse een omzet van rond de 3,5 miljoen bewerkstelligt. Vanuit verschillende disciplines richten de hulpverleners zich op behandeling, begeleiding en training van volwassenen (18+).
Optioneel en mede afhankelijk van de besluitvorming hierover zal je in 2024 de medewerkers van het Team Kind en Jeugd, als deze met volwassenzorg worden samengevoegd (regio Zoetermeer), eveneens aansturen.

Wat ga je doen?
Het uitgangspunt van deze positie is een vaste invulling waarbij focus gelegd wordt op aansturen van het team, waarbij in 2024 het doel is om cliënten op de wachtlijst sneller te helpen, daardoor de omzet te verhogen én zodoende kostendekkend te werken.
Als integraal Manager heb je een belangrijke rol in het creëren van een functionele, veilige en prettige werkomgeving voor onze medewerkers. Je bent in staat om medewerkers te motiveren en te inspireren en je weet hoe je een team mee kunt nemen in de ontwikkelingen van de organisatie. Je hebt een proactieve houding en bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Wat kun je van ons verwachten?
• Salaris volgens CAO GGZ FWG 65, min. € 4.108,- en max. € 6.264,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur);
• Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ, zoals 8% vakantiegeld, balansbudget en 8,33% eindejaarsuitkering;
• Scholings- en ontwikkel mogelijkheden, waaronder de cursus Nederlandse Gebarentaal;
• Ruimte om ervaring op te doen binnen een inspirerende werkkring.

Wat verwachten wij van jou?
Voor deze positie zoeken wij specifiek een People manager, je kunt op een inspirerende en positieve en resultaatgerichte manier een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van team Zoetermeer. Kennis is vereist op post hbo niveau. Daarnaast is meerjarige ervaring in een leidinggevende functie vereist of je hebt deze kennis opgedaan vanuit een andere hoedanigheid. Je hebt kennis van en ervaring met de GGZ sector en/of Jeugdzorg en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Analytisch kunnen denken, en je analyse kunnen vertalen naar beleidsontwikkeling en organisatieprocessen is nodig voor deze functie. Je bent resultaatgericht en hebt ervaring in het werken met KPI's, met het Rijnlands gedachtengoed en met organisaties in ontwikkeling.


Functie: manager Startdatum: 28-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 4108 - 6264 Uren per week: 32 - 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoetermeerkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoetermeerkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:manager geestelijke gezondheidszorg maatschappelijk dienstverlening 28-01
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4108 – 6264
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Meer Zoetermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Manager Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening 28-01-2024 Stichting Meer Zoetermeer 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures