Vacature Assistent Vestigingsmanager

Assistent Vestigingsmanager in Bleiswijk

Assistent vestigingsmanager (40 uur)

  • Full time
  • Bleiswijk
  • 22 uur geleden geplaatst
  • Elysium

De uitdaging
Jij doet niets liever dan ervoor zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben en de medewerkers gemotiveerd met een glimlach op de werkvloer aanwezig zijn. Je voelt feilloos aan waar de gasten en ons personeel behoefte aan hebben. Een praatje, een grapje of liever wat privacy.

Als assistent vestigingsmanager ondersteun je de vestigingsmanager bij het binnen de aangegeven kaders exploiteren van de vestiging. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van structuren, procedures en lijnen binnen de vestiging en het aansturen en motiveren van de medewerkers.

De focus ligt op het borgen van een kwalitatief hoogwaardige, vriendelijke dienstverlening en het bewaken van de efficiency/productiviteit. Jij bent operationeel verantwoordelijk en zorgt er voor dat de eisen van gastvrijheid worden vertaald door de medewerkers. Je staat stevig in je schoenen en steekt indien nodig ook zelf de handen uit de mouwen.

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en begeleiden van de collega's op de werkvloer. Hoe hectisch het soms ook is, jij zorgt ervoor dat de kwaliteit altijd op hoog niveau gehanteerd blijft, maar ook dat de samenwerking en sfeer in het team optimaal functioneert. Je staat aan het stuur van de dagelijkse operatie en je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Iedere werkdag brengt nieuwe kansen en uitdagingen met zich mee wat betekent dat er altijd mogelijkheden zijn voor zelfontplooiing en innovatieve ideeën om het maximale uit jezelf en jouw afdeling te halen.

Waar ga je werken?
Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je wellnessresort Elysium. Met maar liefst 19 baden en 27 sauna's is dit het grootste resort van het westen van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige sfeer geven de gasten het gevoel alsof ze op vakantie zijn. Elysium is 7 dagen in de week geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur.

Wat zijn de taken van een assistent vestigingsmanager? - Leiding geven, coördineren en aansturen van de afdelingsmanagers - Meewerkend op de vloer, leiding geven aan de medewerkers op organisatorisch, personeel en budgettair gebied; - Zorgdragen voor een juiste kwantitatieve en kwalitatieve personeelsbezetting; - Faciliteren bij het oplossen van problemen en knelpunten in de werkprocessen; - Het correct uitvoeren en toepassen van de wettelijke normen en richtlijnen op het gebied van hygiëne, kwaliteit en veiligheid; - Toezien op een correcte verwerking van de dagelijkse omzet- en kosten registratie via een geautomatiseerd systeem; - Signaleren van commerciële kansen en daarvoor voorstellen doen bij de vestigingsmanager; - Meedenken met en voorstellen doen aan de vestigingsmanager ter verbetering van werkprocessen, faciliteiten e.d. op de vestiging.

Past dit bij jou? - Je beschikt over een afgeronde opleiding aan de Hogere Hotelschool; - Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke branche/functie; - Je bent kostenbewust en resultaatgericht; - Je hebt leidinggevende- en coachende vaardigheden; - Je bent sociaal, vriendelijk en collegiaal; - Je beheerst het MS Office pakket en reserverings- en planningsystemen; - Je beschikt over goede communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk; - Je hebt kennis van HACCP en hygiëne staat bij jou voorop; - Je houdt je hoofd altijd koel, ook tijdens de meest hectische momenten.

- Een team met leuke en gemotiveerde collega's; - Een zelfstandige en uitdagende rol binnen een ambitieus team; - Eventuele reiskostenvergoeding; - Een goed salaris (en vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring; - Badenkaart voor een wellnessresort naar keuze; - Benefits at work (korting op o.a. sporten, reizen en shoppen); - Korting op maaltijden uit het restaurant.

Enthousiast geworden? Solliciteer!
Wil jij deel uit maken van ons inspirerende team en kan je niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Wij zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Bel dan onze service desk via of stuur een whatsapp naar . Je kunt ook een e-mail sturen naar .

ElysiumFunctie:assistent vestigingsmanager
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met International Wellness resorts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Assistent Vestigingsmanager International Wellness resorts 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures