Vacature Facilitair Coördinator

Facilitair Coördinator in Bleiswijk

At CEVA we have organized our business to meet the specific challenges of different industry sectors. Our specialist teams apply their genuine expertise in your market to provide the most appropriate solutions for your business.

Mathieu Friedberg CEO at CEVA Logistics

Job opportunity

Dare to grow Job reference 533446

21/2/2024

Facilitair Coördinator

Location Bleiswijk, Netherlands

Team Ecommerce, Contract Logistics

Working Hours 40 uur per week

CEVA Logistics biedt wereldwijde supply chain oplossingen om mensen, producten en leveranciers over de hele wereld met elkaar te verbinden. Aanwezig in 170 landen en met meer dan 110.000 werknemers verspreid over 1.300 vestigingen, zijn we goed op weg om onze visie te verwezenlijken: een wereldwijde top 5 3PL zijn.

Wij geloven dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. We stellen ons diverse, wereldwijde team in staat om samen met onze klanten waarde te creëren door middel van onze oplossingen in contract logistics en air, ocean, ground, en finished vehicle transport. Daarom biedt CEVA Logistics een dynamische en uitzonderlijke werkomgeving die persoonlijke groei, innovatie en voortdurende verbetering stimuleert.

DARE TO GROW! Kom werken bij CEVA Logistics, en je maakt deel uit van een team dat creativiteit waardeert, moed en ondernemerschap aanmoedigt, en toegewijd is aan excellentie in alles wat we doen. Sluit je aan bij onze missie om de toekomst van de wereldwijde logistiek vorm te geven terwijl we een wereldleider in de logistieke sector worden. Wij blijven in hoog tempo groeien. Durf jij met ons mee te groeien?

Als Facilitair Coördinator speel jij een belangrijke rol in het leveren van goede en efficiënte dienstverlening voor onze klant. Je bent verantwoordelijk voor alle facilitaire processen in het warehouse, zodat onze logistieke operatie zonder problemen zijn werk kan blijven doen. Dat maakt jou een essentieel onderdeel van ons logistiek proces.

Daarnaast ben je met het team verantwoordelijk voor de randvoorwaarden zoals gebouw- en terreinonderhoud, maar ook alle faciliteiten voor medewerkers en bezoekers op de site (catering en schoonmaak). Als Facilitair Coördinator heb jij een logistieke focus op racking, looppaden, sprinklers, security systemen, etc. Je gaat werken in een regionaal facilitair team, waarin meerdere collega's onze klant facilitair zullen bedienen. Je hebt veel contact met het management, TD, QHSE en de logistieke operatie. Je rapporteert in deze rol aan de Teamleader Facility.

WAT GA JE DOEN?

 • Facilitaire afhandeling van de diverse meldingen en storingen;
 • Inzet, begeleiding en controle leveranciers;
 • Inzetten van de "handymen" voor het oplossen van kleine mankementen en onderhoudswerkzaamheden;
 • Communicatie naar de afdeling QSHE en de operatie aangaande uit te voeren werkzaamheden;
 • Adviserende rol naar site- en operations manager(s);
 • Ervoor zorgen dat instanties audits en inspecties kunnen uitvoeren;
 • Facilitaire aankopen (binnen het budget en of afgesloten contracten);
 • Periodiek beoordelen van de volledige facilitaire dienstverlening en verzorgen van verbetervoorstellen (ook gericht op efficiency).

WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

 • MBO- of HBO diploma Facilitair Management, ervaring met facilitaire processen is een pré;
 • Bij voorkeur in het bezit van VCA-VOL certificaat (in overleg te behalen);
 • Je bent hands-on, oplossingsgericht en hebt een servicegerichte instelling;
 • Een proactieve en flexibele houding ten aanzien van 24 uurs operaties (bereikbaarheid bij escalaties);
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Je bent ook in de weekenden en avonden beschikbaar als het werk daarom vraagt met een minimale beschikbaarheid van
 • Je woont in Zuid-Holland.

WAT BIEDEN WE JOU?

Bij CEVA Logistics zijn volop mogelijkheden om het beste uit jezelf en je carrière te halen. Deze rol kan de eerste stap zijn van een breed carrière pad binnen onze organisatie. Door de verschillende logistieke oplossingen die wij bieden, is er altijd een uitdagende rol voor jou binnen de organisatie.

Naast een dynamische omgeving waarin we met elkaar in hoog tempo en op resultaatgerichte wijze onze doelen bereiken, bieden we ruimte voor plezier, verbinding en flexibiliteit.

Ook goed om te weten:

 • Je start met een jaarcontract en krijgt daarna uitzicht op een vast dienstverband;
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. cursussen en trainingen, via de CEVA Academy. Ook valt het volgen van een studie naast je werk onder de mogelijkheden;
 • De werktijden zijn flexibel, je bent eigenaar van je eigen agenda en hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken, met een thuiswerkvergoeding;
 • Een telefoon en laptop van CEVA Logistics, welke je ook privé mag gebruiken.
 • Ieder jaar krijg je 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om vier extra dagen te verdienen als je niet verzuimt;
 • Daarnaast een voordelige pensioensregeling, reiskostenvergoeding en korting op verschillende verzekeringen.

Bij CEVA eCommerce Logistics zijn onze mensen de hartslag van de organisatie, onze kracht. Binnen onze internationale organisatie werken wij voor onze favoriete merken als bol.,, Zalando en de Bijenkorf. Wij innoveren continu en geven jou de ruimte om alles uit jezelf te halen. Samen groeien we! Wij bieden een werkomgeving om integer te werken en vertrouwen erop dat jij vindingrijk bent, werkt met een ondernemersgeest en pioniert met creatieve ideeën. Samenwerken en respect voor elkaar zijn belangrijk in onze organisatie, een goede sfeer is hierbij het uitgangspunt.

Word onderdeel van The Heartbeat Of Logistic Services. Daag jezelf uit en bepaal jouw toekomst bij CEVA eCommerce Logistics!

Ben je enthousiast geworden over de functie van Facilitair Coördinator, dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Toch nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Laura Oerlemans, , tel. 0 of mail naar .

Binnen CEVA waarderen en stimuleren we professionele en persoonlijke groei. Middels ons aanbod van verschillende ontwikkelmogelijkheden, zorgen we samen dat jij succesvol kunt zijn! Deze rol is de eerste stap naar een breed carrièrepad binnen bij CEVA. We verwelkomen je graag bij CEVA voor een uitdagende carrière.

Functie:facilitair coördinator
Startdatum:21-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CEVA Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Facilitair Coördinator CEVA Logistics 21-02-2024

Bekijk ook andere vacatures