Vacature Office Manager

Office Manager in Bleiswijk

DLVge

Office Manager (32 uur)

Ben jij een zelfstarter die initiatief neemt, bedreven is in uiteenlopende taken en klanttevredenheid hoog in het vandaal draagt? Ben je efficiënt en perfectionistisch tot in de kleinste details? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geen dag is hetzelfde in deze veelzijdige rol.

Welkom bij DLVge

Wij adviseren onze klanten met kennis en ervaring op het gebied van vergunningen, ruimtelijke ordening, bouw en energie. Wij werken in projectteams, waarbij een projectleider wordt ondersteund door specialisten. Daarbij kan de projectleider in het ene project ook een rol als specialist hebben in een ander project, zodat de samenstelling van de teams per project verschillend zijn. Daarmee zorgen we voor een dynamische werkomgeving en het optimaal uitwisselen van kennis en kunde. Het kantoor staat in Bleiswijk, midden tussen de kassen. We hebben geen vaste kantoortijden en bieden mogelijkheden tot thuiswerken zodat het werk flexibel kan worden ingevuld. Samen met jou brengen wij ideeën tot bloei!

Wij zoeken

Een enthousiaste teamspeler met kennis van de wereld van glastuinbouw en techniek. Je kunt goed communiceren in Nederlands en Engels. Duits is een pré. Je bent ondernemend, leergierig en flexibel. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband en je hebt een proactieve houding. Goede commerciële en communicatieve vaardigheden zijn een pré. Korte reizen naar buitenlandse klanten kunnen onderdeel van je werk zijn. HBO werk- en denkniveau is vereist. Jouw ervaring bepaalt het startpunt.

Wat ga je doen

Als specialist geef je op maat gesneden adviezen aan ondernemers in de glastuinbouw bij de ontwikkeling en realisering van hun plannen in binnen,- en buitenland. Jouw specialisme omvat het ontwerp en optimaliseren van installaties en de beoordeling van aanbiedingen en bestaande situaties. Je werkt samen met je collega's met verschillende specialismen. Standplaats is Bleiswijk. Wij zoeken met name specialisten op het gebied van elektro-installaties (middenspanning, klimaatcomputer, elektrische installatie, assimiliatiebelichting, LED) en waterinstallaties (watergeef systemen, ontsmetting, hemelwaterafvoer, bemesting, bevochtiging). Wij bieden Een prettige informele werkomgeving, in een enthousiast team, met korte lijnen, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en goede flexibele arbeidsvoorwaarden.

Vragen Meer informatie over deze vacature kun je stellen aan Ruud Brouwer, .

Heb je interesse naar andere mogelijkheden binnen DLVge? Schroom niet om contact op te nemen.

Werken bij DLVge

Reageer op een van de vacatures met jouw c.v. en motivatie of stuur een open sollicitatie naar DLVge, hét adviesbureau voor de glastuinbouw.Functie:office manager
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DLVge via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Office Manager DLVge 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures