Vacature Projectmedewerker Audiovisueel

Projectmedewerker Audiovisueel in Bleiswijk

  • Redactie Bleiswijk
  • 28-01-2024

Projectmedewerker Audiovisueel in Zoetermeer

Projectmedewerker Audiovisueel

Lijkt het je interessant om binnen het vakgebied AV-mediatechniek te werken in opdracht van concertzalen, opera's, pop-podia, theaters, overheidsinstellingen, treinstations, vliegvelden of voetbalstadions? Wil jij hoogwaardige geluidssystemen (geluidomroep-, ontruimingsinstallatie, muziekversterking, line-arrays, object based audio, immersive sound), videopresentatiesystemen (beeldschermen, LED-walls, projectie) en videoregistratiesystemen (meervoudig camera-registraties), systeemintegratie (control), AV-signaaldistributie, live-streaming en videoconferencing ontwerpen?

Dit is iets voor mij!

Wordt dit jouw werk?

In deze afwisselende baan voer je geluid- en lichtmetingen uit op de meest uiteenlopende locaties van onze opdrachtgevers (in binnen- en buitenland) of in één van onze laboratoria, in samenwerking met één van onze projectleiders/adviseurs. Daarnaast voer je tekenwerk uit, zoals: 3D-modellen, AV-blokschema's en infrastructuur in bouwkundige tekeningen. Elk project vraagt om andere kennis en vaardigheden, die je tijdens je werk in samenwerking met collega's verder ontwikkelt. Waar mogelijk kunnen je talenten ook ingezet worden bij andere afdelingen.

Vergroot jij onze impact?

We zoeken iemand met affiniteit voor audiovisuele techniek en muziek. Deze functie vergt inhoudelijke kennis/interesse en een afgeronde technische MBO+ opleiding (Audiovisueel, elektronica of informatica). Je moet kunnen werken met tekenprogramma's (AutoCAD, SketchUp, Microsoft Visio) of bereid zijn dat te leren. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist (Duits is een pré). Je hebt rijbewijs B en bent bereid om ook in de avonduren, nachten, weekenden en (incidenteel) in het buitenland te werken. Kun je niet wachten om bij het verschil te maken?


Functie: projectmedewerker audiovisueel Startdatum: 27-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Projectmedewerker Audiovisueel 27-01-2024


Functie:projectmedewerker audiovisueel
Startdatum:26-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Peutz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Projectmedewerker Audiovisueel Peutz 26-01-2024

Bekijk ook andere vacatures