Vacature Werkvoorbereider railinfra

Werkvoorbereider railinfra in Waddinxveen

Ben jij organisatorisch sterk, secuur en sta je voor kwaliteit? Dan zit je in deze functie op jouw plek!

Als werkvoorbereider railinfra leg jij prioriteit bij een goede organisatie, zodat jouw uitvoerende collega’s moeiteloos het project uit kunnen voeren. Jouw rol in het bedrijf is een belangrijke, van ontwerp, uitvoering, onderhoud en afronding. Er is veel afwisseling binnen deze rol, gezien het brede takenpakket wat je gaat bekleden. De ene dag schakel je met leveranciers/onderaannemers, de andere dag verzorg je de projectplanning en maak je een projectbegroting in orde. Je bent een onmisbare schakel in de keten binnen het bedrijf, waarbij je samen met jouw collega’s een perfect resultaat neer zet.

Deze relatie is zeer ervaren en gespecialiseerd omtrent het bouwen van perrons en alles wat daarbij komt kijken. Wegens een continue groei, is er ruimte voor versterking binnen het team. Denk jij deze complexe en uitdagende wereld eigen te kunnen maken? Solliciteer!Functie:werkvoorbereider perronbouw
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via s.armitage@eminentgroep.nl of 06 - 41 61 92 88. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Werkvoorbereider railinfra Eminent Groep 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures