Vacature Aankomend werkverantwoordelijke VIAG

Aankomend werkverantwoordelijke VIAG in Benthuizen

deze aannemer is een betrouwbare partner voor ondergrondse infrastructuur en energievoorziening in Nederland. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven aankomend werkverantwoordelijke VIAG om ons team te versterken.

Als aankomend werkverantwoordelijke VIAG ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van projecten op het gebied van ondergrondse infrastructuur en energievoorziening. Je zorgt voor de coördinatie van werkzaamheden en stemt deze af met alle betrokken partijen. Hierbij bewaak je de veiligheid, kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van het team op de projectlocatie.Functie:Aankomend werkverantwoordelijke VIAG
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via c.bijker@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 04. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Aankomend werkverantwoordelijke VIAG Eminent Groep 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures