Vacature Teamleider Operations

Teamleider Operations in Bleiswijk

Nederlands

Nederland Wijzig

Nederlands

Denemarken

Finland

Duitsland

Global

Noorwegen

Zweden

Teamleider Operations - services binnendienst, Bleiswijk

Maak een impact als

Bleiswijk

Supply Chain & Logistiek, Technische Service

2 - 5 jaar, 5 - 10 jaar, > 10 jaar

Vast, Fulltime

Hbo, Mbo

Teamleider Operations - services binnendienst, Bleiswijk

Bleiswijk

Vast, Fulltime

Supply Chain & Logistiek, Technische Service

Hbo, Mbo

Wat ga je doen?

Als Teamleider Services Binnen geef je leiding aan een team van ongeveer 20 medewerkers. Je zorgt voor een professioneel én commercieel team met een hoge productiviteit per medewerker. Je coacht en ontwikkelt met passie de kennis, vaardigheden en gedrag van de medewerkers (quality monitoring). Je stuurt het team dagelijks op kwaliteit, beschikbaarheid en efficiëntie. In deze zelfstandige functie blijf je proactief op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw specifieke aandachtsgebied. Je stuurt jouw team op KPI's First time right, kwaliteit en afhandeltijd.

Specifiek voor deze rol van teamleider zal de nadruk liggen op de aansturing van de operatie als het gaat om retourstromen van medische apparatuur en het onboarden van nieuwe medewerkers conform opleidingsplan en in de systemen.

Je gaat leidinggeven aan een team specialisten in de functie van Technisch Medewerker, Medewerker Decontaminatie en Medewerker Operations Support. Je rapporteert aan de Manager Devices Operations

Wat breng je mee?

  • Mbo 4 of hbo werk- denkniveau in de logistieke richting;
  • Recente werkervaring als leidinggevende in een logistieke omgeving;
  • Affiniteit met medische technologie;
  • Handigheid in het werken met verschillende systemen;
  • Een natuurlijk overwicht op jouw team. Jij kunt goed situationeel leidinggeven , bent stressbestendig en stuurt op resultaat;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief zeer vaardig en hierbij staan kwaliteit en commercieel belang bij jou voorop;
  • Oplossingsgericht en durft beslissingen te nemen ten gunste van de dienstverlening naar onze klanten.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeren we graag in jouw ontwikkeling via op maat training en on-the-job coaching. Daarnaast hebben we een Mediq Academy met een uitgebreid aanbod aan diverse trainingen (online en op locatie). Onze cultuur wordt gevormd door collega's die een sterke passie hebben voor de zorg binnen een informele en commerciele setting, en onze employee engagement kenmerkt zich door een sterke bevlogenheid en betrokkenheid bij ons bedrijf. Doordat ons bedrijf groeit en volop in beweging is, betekent dit dat er ook volop kansen zijn voor verdere doorgroei binnen de organisatie.

Salaris volgens de cao Mediq (schaal 8) tussen de € 2.688,- tot € 4.468,- bruto o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring; Deze uitdagende en afwisselende functie is voor 32 of 40 uur per week, waarbij een fulltime dienstverband de voorkeur heeft;

Functie:teamleider operations
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2688 – 4468
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mediq via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Teamleider Operations Mediq 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures