Vacature Bouwkundig Tekenaar B

Bouwkundig Tekenaar B in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 15-02-2024

Bouwkundig Tekenaar in Aldtsjerk

#interieurachitectuur #lichtplan #renovatie #maatwerk meubilair

Details in het interieurontwerp en het lichtontwerp zijn even belangrijk om de ruimte de juiste waarde te geven. Het resultaat is een ruimte waar op maat gemaakte elementen zoals een garderobe in de hal, een boiserie langs de muren van de woonkamer, een geïntegreerde bank onder een raam, stalen deuren, een tv-kast, een kast voor de badkamer, een inloopkast en een make-uptafel zijn ontworpen om het huis dezelfde stijl te geven. De omgeving wordt gekenmerkt door behang en een kleurplan dat een accent aan de ruimte toevoegt, aangevuld met accessoires die bij het ontwerp passen. Een speciaal behang is ontworpen om de entree van het huis een unieke ruimte te maken. Technische verlichting en decoratieve armaturen maken deel uit van het project en dragen bij aan het creëren van een elegante en gastvrije sfeer


Behang ontworpen door : - Nerodiseppia Studio


 • Raadhuisstraat 206 - 2406 AK Alphen aan den Rijn
 • Raadhuisstraat 206 2406 AK

Door de groei van mooie projecten zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega, een bouwkundig tekenaar. Iemand die het werk van de vier huidige architecten in alle fasen van het proces kan ondersteunen en verlichten.

We zijn op zoek naar een bouwkundig tekenaar met:

 • een architecturale achtergrond
 • kennis van het bouwbesluit
 • ervaring met AutoCAD, Revit is een pluspunt, Sketchup, Adobe Suite
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • een goede beheersing van de Engelse taal
 • goede communicatieve vaardigheden
 • flexibele houding
 • structuur
 • out of the box - ideeën

Het salaris is in overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het aantal uren kan in overleg worden bepaald.

Voel je affiniteit met onze visie en werkwijze? Je kunt je sollicitatiebrief, CV en portfolio mailen naar

We nodigen kandidaten die momenteel architectuur, interieurontwerp of lichtontwerp studeren op universitair niveau uit om te solliciteren als stagiair.
Functie: bouwkundig tekenaar Startdatum: 14-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met B3D via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Bouwkundig Tekenaar B3D 14-02-2024


Functie:bouwkundig tekenaar
Startdatum:13-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met B3D Architectuur via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Bouwkundig Tekenaar B B3D Architectuur 13-02-2024

Bekijk ook andere vacatures