Vacature Teeltspecialist

Teeltspecialist in Aldtsjerk

TEELTSPECIALIST

Kwekerij Verboom


TEELTSPECIALIST

Kwekerij Verboom

Zevenhuizen

40 uur

Werkzaamheden:

Je zorgt samen met de teeltspecialist voor optimaal groeiproces van onze planten waar kwaliteit en specialisme voorop staat. Je beoordeelt samen de kwaliteit en kwantiteit van de teelt en zorgt voor een optimaal klimaat. Je denkt mee voor het beste teeltresultaat van scouten tot (biologische)- gewasbescherming en van weerbaar telen tot optimale voeding en houd je kennis op peil. Daarnaast werk je mee met orders klaar maken en alles wat daarbij komt kijken. Kortom: een uitdagende functie binnen een mooie familiebedrijf waar met passie gewerkt wordt in een team. "Teamwork makes the dreamwork!

"

Wij vragen:

- Je bent verantwoordelijk, kritisch, flexibel en positief ingesteld - Je hebt teelt ervaring en spuitlicentie - Je bent een echte teamspeler - Nederlands spreken en basis engels is voor jou geen probleem - Vieze handen? Fysiek werk? Daar draai jij je hand niet voor om, grow with the flow!Functie:teeltspecialist
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Teeltspecialist Boskoop Werkt 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures