Vacature Teamleider Productie Slagerij

Teamleider Productie Slagerij in Bleiswijk

Teamleider Productie Slagerij Bleiswijk

Facetlaan 6 - Bleiswijk

MBO

Slagerij

Teamleider Productie Slagerij Bleiswijk

Facetlaan 6 - Bleiswijk

Slagerij

MBO

Slagerij

Kwaliteit voor alles; dat is jouw motto! Er gaat geen stukje vlees de deur uit, zonder dat jij ervan overtuigd bent dat het product 100% voldoet aan onze kwaliteitseisen. Hygiënisch werken, voedselveiligheid van producten en kostenbewust werken zijn voor jou een vanzelfsprekendheid. Je gaat, samen met jouw team, voor de hoogste kwaliteit, met minder neem jij geen genoegen en daar ben je trots op! Jij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant 's avonds een heerlijk stukje mals vlees van top kwaliteit op zijn bord heeft liggen. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.


Dit ga je doen als Teamleider Productie Slagerij:

Als Teamleider Productie Slagerij in Bleiswijk ben je samen met je assistent-teamleiders verantwoordelijk voor de uitvoering van het gehele productieproces van begin tot eind. Je weet tot in detail hoe het proces werkt en samen met jouw team ga je voor het maximale resultaat. Je overziet het geheel, kunt snel schakelen en durft beslissingen te nemen. Je werkt nauw samen met je collega teamleiders, want met elkaar bereik je het beste resultaat. Als teamleider productie heb je een afwisselende rol; je coacht mensen, houdt nauwlettend het proces in de gaten en brengt zonodig verbeteringen aan. Een afwisselende functie met veel verschillende taken, durf jij de uitdaging aan?

Dit breng je mee als Teamleider Productie Slagerij:

 • mbo-4 werk- en denkniveau, diploma SVO productieleider versindustrie of SVO chef slager;
 • Je hebt minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in een productieomgeving;
 • Je bent overtuigend en hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent resultaat- en doelgericht;
 • Je kunt omgaan met MS Office;
 • Je bent tevens in het weekend beschikbaar.

Continu verwachtingen overtreffen

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega's, maar ook:

 • We betalen elke 4 weken (13 keer per jaar);
 • Niet ziek bonus, die kan oplopen tot maximaal 120% van je bruto weekloon;
 • Individueel opleidingsbudget beschikbaar;
 • Gratis healthcheck en gratis fitnessruimte op het Servicecenter.

Word jij onze nieuwe Teamleider Productie Slagerij?

Enthousiast geworden? Solliciteren is heel gemakkelijk, klik op onderstaande sollicitatiebutton en de rest wijst zich vanzelf. We willen je nog wel laten weten dat een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel onderdeel is van de sollicitatieprocedure.

Neem contact op met de afdeling HR:

Functie:teamleider productie slagerij
Startdatum:14-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Teamleider Productie Slagerij Hoogvliet Supermarkten 14-10-2023

Bekijk ook andere vacatures