Vacature Landmeter

Landmeter in Bleiswijk

  • Redactie Bleiswijk
  • 20-01-2024

Landmeter in Bergschenhoek

Landmeter

Landmeten is kort gezegd, zorgen voor een meetkundige beschrijving van stukken land. Hierbinnen vallen onder andere het controleren van gebouwconstructies en adviseren in wettelijke bepalingen. U vindt ons langs snelwegen, spoorlijnen of in een nieuwbouwwijk. Boon Landmeten is de deskundige en professionele partner op het gebied van landmeten. Onze landmeetkundigen hebben jarenlange ervaring en voeren hun werk met veel nauwkeurigheid uit. Om u te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit, werken wij uitsluitend met hoogstaande apparatuur en de nieuwste technologie. Wij luisteren naar u, maar denken ook mee en geven aansluitend het beste advies over landmeten. Bij Boon Landmeten wordt elk project met de hoogst mogelijke kwaliteit én tevredenheid afgerond.

Ons vakgebied

Onze expertise binnen het landmeten reikt ver. U kunt bij ons terecht voor: controlemetingen, deformatiemetingen, hoogtemetingen, kadastrale metingen, leidingregistratie en situatie- en detailmetingen. Het ervaren team van Boon Landmeten voert zowel grote als kleine projecten uit en is inzetbaar in elke fase van de bouw. Ook kunt u bij ons terecht voor het in kaart brengen van eigendomsgrenzen en het zorgen voor meetkundige beschrijvingen bij landkaarten.

Landmeten is een beroepsactiviteit van geodesie. Een wetenschap welke de onderlinge positie van specifieke punten van het aardoppervlak berekend. Onze landmeters houden zich bezig met het opmeten, uitzetten, afpalen en inrichten van stukken grond, oppervlakken onder water, (onderdelen van) vastgoed en andere objecten. Dit doen wij met uiterste precisie en de nieuwste technologie. Ook hebben wij een adviserende taak bij het schatten van verkoopwaardes van onroerend goed. Wij werken met behulp van GPS, een tachymeter, waterpasinstrumenten en 3D-lasering. Zo kunnen wij nauwkeurige meetresultaten leveren.


M:
Functie: landmeter Startdatum: 19-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boon Landmeten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Landmeter Boon Landmeten 19-01-2024


Functie:landmeter
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boon Landmeten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Landmeter Boon Landmeten 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures