Vacature Assistent Teamleider Logistiek (Roos)

Assistent Teamleider Logistiek (Roos) in Waddinxveen

Logo van PortaNova

Krijg jij er energie van om het laatste stukje van de enorme puzzel binnen onze organisatie te leggen? Zet jij graag dagelijks met het team een uitdagende logistieke prestatie neer?
Dan hebben wij een leuke functie voor jou!

Voor onze afdeling Logistiek, de afdeling van waaruit de bestellingen van onze rozen 'de deur uitgaan', zijn wij op zoek naar een Assistent Teamleider.

Wie zijn wij?

Porta Nova is de grootste kweker van Naomi rozen (red en white) ter wereld. Wij kweken ongeveer 60 miljoen Naomi rRozen zijn onze passie. Rozen zijn ons leven. Dag in, dag uit zetten we alles op alles om rozen te laten groeien en bloeien. Dat doen we niet alleen, maar met 300 specialisten die hun rozen nauwgezet verzorgen. En op onze beurt zorgen wij voor de mensen die voor de rozen zorgen. We geven hen vrijheid en verantwoordelijkheid. We bieden hen kennis en oplossingen. En dat wordt weerspiegeld in alles wat Porta Nova produceert. Daarbij werken wij klimaat- en milieuvriendelijk, waarmee we ook werken aan een groenere toekomst.

Wat ga ik doen als assistent teamleider?

In jouw rol als assistent teamleider ben jij samen met de teamleider verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5-6 personen. Dagelijks verkopen wij honderdduizenden rozen, verdeeld over tientallen orders. Jij zorgt ervoor dat door een efficiënt proces alle vrachtwagens op tijd vertrekken en alle bloemisten in Europa hun bloemen tijdig binnen hebben om de vele consumenten gelukkig te maken. Omdat jij de laatste schakel bent zorg je dat alle rozen die het bedrijf verlaten aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. Met oog voor een optimaal voorraadmanagement krijgen onze klanten de meest verse en mooie rozen die er zijn.

Kerntaken in deze functie zijn:

 • Ondersteunen van de teamleider in organisatie, coördinatie en aansturing van een team van 5-6 medewerkers;
 • Contact onderhouden met klanten over leveringen etc.;
 • Focus op kwaliteit en efficiëntie, maar ook het continu verbeteren van de huidige kwaliteitsstandaarden en processen;
 • Knelpunten signaleren en ingrijpen waar nodig;
 • Signaleren van afwijkingen en bijzonderheden in de verpakte rozen.

Welke kennis/ervaring heb ik nodig?

Je voelt je thuis in een omgeving waar voornamelijk in de ochtend veel werk te verzetten is. Je hebt een hoge logistieke piek in de ochtend, maar in de middag is het vaak rustiger en kun je andere taken oppakken. In deze functie komt jouw talent voor planmatig werken goed van pas en weet je ook op een positieve manier, ondanks de drukte, het team te motiveren. Verder:

 • Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Toon je initiatieven en vind je het leuk om jouw ideeën te delen om het elke keer weer beter te kunnen doen;
 • Ben je communicatief sterk in het Nederlands;
 • Ben je fulltime beschikbaar;

Wat bieden wij?

 • Passend sala
 • Passend salaris gebaseerd op kennis en ervaring (€ 2.800 - € 3.200);
 • Diverse mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Verantwoordelijkheid en vrijheid om het beste uit jezelf en de rozen te halen;
 • Gemotiveerde collega's bij een innovatieve en informele organisatie.

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie via . Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem contact op met via .

Logo van PortaNova

Porta Nova is a rose nursery that specializes in cultivating top quality Red Naomi roses. In our modern and environmental friendly greenhouse in the Netherlands, we do everything in our power to assure our roses grow to perfection.Functie:assistent teamleider logistiek
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3200
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rozenkwekerij Porta Nova via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Assistent Teamleider Logistiek (Roos) Rozenkwekerij Porta Nova 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures