Vacature Logistiek Proces Engineer

Logistiek Proces Engineer in Waddinxveen

Werken bij Isero B.V.

 • https://www.isero.nl/085-0666888

 1. /
 2. Logistiek Proces Engineer

Als logistiek specialist signaleer jij in een mum van tijd procesverbeteringen op het gebied van warehousing en transport. Je vertaalt deze verbeteringen naar concrete projecten en een passende logistieke oplossing.

Wat ga je doen?

De projecten zijn erg divers van aard. Van het implementeren van een nieuw ERP/WMS, meewerken aan de nieuwe mechanisatie en fysieke procesaanpassingen tot en met het functioneel uitwerken van WMS verbeteringen. Hierbij schakel je met de operationele verantwoordelijke. Je ervaring, data-analyse skills en communicatievaardigheden helpen je bij het succesvol realiseren van je projecten.


Je initieert, ontwerpt en implementeert warehouse en transport optimalisatie processen op het gebied van mechanisatie, automatisering en het Warehouse Management Systeem. Daarbij verzamel en analyseer je eerst de nodige logistieke data om de verbeterprocessen te onderbouwen. Je denkt mee in het creatief inrichten en actualiseren van de warehouse lay-out en fysieke werkplekken.

Je treedt op als leider en aanspreekpunt tijdens de logistieke projecten voor collega's en externe partijen. Vanzelfsprekend bied je operationele ondersteuning aan collega's en sta je klaar om (on)gevraagd advies te geven.

Als Logistiek Proces Engineer word je onderdeel van een multidisciplinair projectteam waarbij je samenwerkt met collega's. Je rapporteert in deze functie aan de Logistiek Directeur.

Wat heb jij in huis?

 • Een afgeronde Bachelor in de richting van Logistiek of Supply Chain;
 • Aantoonbare soortgelijke werkervaring;
 • Kennis van IT (ERP/WMS/TMS) systemen, warehouse mechanisatie en automatisering;
 • Sterke organisatorische en analytische vaardigheden en een probleem oplossend denkvermogen.

Wat bieden wij jou?

 • Werken bij de grootste ijzerwarengroothandel van Nederland;
 • Een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, extra verlofuren bij niet-ziekdagen, resultaat afhankelijke uitkering en personeelsaankoopregeling;
 • Een arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast contract;
 • Mogelijkheden tot training op maat;
 • Teamgevoel, bedrijfsuitjes, persoonlijke aandacht. Wij doen graag méér voor jou!

Interesse?

Ga ook voor méér en solliciteer snel! Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met collega Janine Kanis (HR Adviseur) via .

 • Opleidingsniveau: HBO
 • Locatie: Waddinxveen

Wij werven zelf

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CV's die door bureaus ongevraagd gestuurd worden nemen wij niet in behandeling en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM's. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!Functie:logistiek proces engineer
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Isero IJzerwarengroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Logistiek Proces Engineer Isero IJzerwarengroep 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures