Vacature Uitvoerder infra

Uitvoerder infra in Benthuizen

We zijn op zoek naar iemand die als uitvoerder betrokken zal zijn bij diverse projecten in de ondergrondse infrastructuur. Als uitvoerder draag je de volledige verantwoordelijkheid voor de projecten, van begin tot eind.

Je taken omvatten het zorgvuldig beheren van de voortgang van je lopende projecten. Dit behaal je door effectieve en duidelijke communicatie met klanten, aannemers en collega's, waarbij je verwachtingen goed afstemt. Ook geef je dagelijks leiding aan het uitvoerende personeel op de projecten.

Bovendien valt het coördineren, begeleiden, controleren en bijsturen van alle technische aspecten van de werkvoorbereiding en uitvoering onder jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt voor de technische werkvoorbereiding, waaronder het ontwerpen van verkeersplannen en het bepalen van materiaalbehoeften. Het ondersteunen en bewaken van de werkplanning behoort ook tot je takenpakket, evenals het controleren van de kostenaspecten van een project en het onderhouden van contacten op alle niveaus.

Je draagt verantwoordelijkheid voor de naleving van voorschriften en procedures met betrekking tot kwaliteit, arbeidsomstandigheden, milieu en veiligheid. Bovendien geef je leiding aan uitvoerend personeel zoals monteurs, grondwerkers en machinisten.



Functie:assistent uitvoerder, uitvoerder civiel
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.vanderschaft@eminentgroep.nl of 06 - 81 92 45 99. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Uitvoerder infra Eminent Groep 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures