Vacature Tekenaar W

Tekenaar W in Zoetermeer

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Ben je enthousiast om jouw tekenwerk tastbaar te maken? Lees dan verder!

Als tekenaar W bij jouw nieuwe werkgever, een vooraanstaande producent en leverancier van duurzame technieken (W-installaties), krijg je de kans om niet alleen nieuwe producten te ontwerpen, maar ook bestaande producten te verbeteren. De organisatie maakt gebruik van diverse technieken, waarbij de producten bestaan uit een combinatie van plaat-, giet-, draai- of smeeddelen. Je zult werken met tekenprogramma's zoals Inventor en Autocad, en naast het uitwerken van het ontwerp zal je ook betrokken zijn bij de daadwerkelijke productie. Jouw gemaakte tekeningen worden namelijk regelmatig gebruikt voor het vervaardigen van prototypes, die vervolgens met behulp van een 3D-scanner in de productieruimte worden gemaakt. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze prototypes te controleren, nauwkeurig op te meten, te testen en indien nodig aanpassingen te doen. Hierbij een overzicht van jouw taken:

 • Ontwerpen van nieuwe producten in Inventor en Autocad en Inventor;
 • Anleveren van tekeningen aan interne en externe W projecten;
 • Prototypes maken met 3D scanner;
 • Prototypes controleren, nameten, testen en waar nodig aanpassingen aan verrichten.
Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze vacature is het uiteraard belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat en dat je communicatief heel sterk bent. Je bent veel in contact met diverse collega's dus het is zeker van belang dat je een hoge mate van zelfstandigheid bezit. Verder is het ook belangrijk dat je:

 • Je beschikt over een voltooide HBO-opleiding in Werktuigbouwkunde óf je hebt uitgebreide ervaring met vergelijkbare taken;
 • Je beschikt over 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met tekenprogrammas Inventor en Autocad;
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een fijne werkplek aan op een fijne locatie. Naast dit kan je ook rekenen op:

 • Je ontvangt een competitief salaris tussen de €2600,- en €3300,- per maand, gebaseerd op je leeftijd en ervaringsniveau.
 • Opleidingsmogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden;
 • Eventuele studie- en opleidingsbudget;
 • Bij goed functioneren kans op een vast contract!;
 • Reiskostenvergoeding met het openbaar vervoer en met de auto;
 • Voldoende uitdaging in je werk, net als voldoende afwisseling in het werk;
 • Een acceptabele werkdruk.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Dempsey Lima David! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-22815688 of via de email dempsey.lima.david@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:cad-tekenaar-constructeur installatietechniek
Startdatum:06-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via dempsey.lima.david@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Tekenaar W VNOM 06-02-2024

Bekijk ook andere vacatures