Vacature Project Engineer

Project Engineer in Zoetermeer

Wat ga je doen als Project Engineer?

Als Project Engineer in de Infra krijg je te maken met het volgende. Je leert het bedrijf en haar bedrijfsactiviteiten kennen door middel van een goed inwerktraject. Daarnaast houdt jij je bezig met je dagelijkse werkzaamheden. Je werkt veel in teamverband met engineers van verschillende vakdisciplines. Je krijgt de mogelijkheid om bij te dragen aan gevarieerde en grote projecten. Werkzaamheden waaraan je zult bijdragen en/of zelf verantwoordelijk voor bent:

  • je kan zelfstandig technische ontwerpen en bestekken opzetten, uitwerken en verbeteren
  • voor een effectieve uitvoering en oplevering, houd je, je bezig het uitwerken en adviseren van mogelijke scenario's aan de betrokkenen op basis van verschillende keuzes die gemaakt kunnen worden tijdens het project
  • de haalbaarheid van een klantwens toetsen
  • de kwaliteit van het geleverde werk waarborgen
  • je ontwerpt
  • het ontwikkelen en verder uitwerken van concepten


Functie:Project engineer, Project Engineer
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Connetix via s.rootering@connetix.nl of 088 – 506 22 29. Of bezoek hun website http://www.connetix.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Project Engineer Connetix 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures