Vacature Corporate Recruiter

Corporate Recruiter in Benthuizen

Ben jij een enthousiaste en gedreven professional op het gebied van recruitment? Heb je een scherp oog voor talent en de vaardigheid om de juiste mensen aan te trekken voor het bedrijf? Dan is deze uitdagende functie als Corporate Recruiter wellicht wel iets voor jou! Als Corporate Recruiter ben je onder andere verantwoordelijk voor het hele wervingsproces van de organisatie. Jij weet er precies achter te komen wat de leidinggevende nodig heeft en zal met deze informatie de perfecte match creëren. 

Daarnaast zullen jouw werkzaamheden bestaan uit: 

  • Vacatures opstellen en publiceren om zo de juiste kandidaten aan te trekken; 
  • Kandidaten proactief benaderen en overtuigen;
  • Je zult de kandidaten begeleiden door het sollicitatieproces en hen de ondersteuning bieden die zij nodig zullen hebben;
  • Het bijdragen aan de versterking van de naamsbekendheid van het bedrijf door middel van social media en andere communicatiekanalen;
  • Je zult nauw samenwerken met het managementteam om de juiste kandidaten te vinden. 


Functie:Corporate recruiter, Recruiter
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via maya.hoogendijk@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Corporate Recruiter VNOM | We get the job done 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures