Vacature Productiemedewerker parttime

Productiemedewerker parttime in Zoetermeer

Een parttime baan voor een langere periode en een startsalaris van € 12,79? Dat wil jij toch ook?! Daarnaast krijg jij na een halfjaar een vergoging van jouw salaris! Tof hè?! Solliciteer nu als productiemedewerker bij Cleanlease in Zoetermeer!

Wat bieden wij jou
 • Startsalaris van € 12,79 per uur boven 21 j.o.
 • Na 1 jaar salaris verhoging naar 13,29e!
 • Een baan voor langere tijd!
 • Goede werksfeer en leuke collega's!
 • In de avonden en het weekend vrij!
 • Reiskostenvergoeding
Wie ben jij

Als productiemedewerker houd jij er wel van om in beweging te zijn! Jij vindt het niet erg om veel te staan en te lopen. Verder ben jij:

 • 2 tot 4 dagen per week beschikbaar van 07:00 tot 17:00 tussen maandag t/m vrijdag met oproepbasis
 • Donderdag en Vrijdag zijn de meeste drukke dagen
 • In het bezit van eigen vervoer of kan je met het OV om 07:00 aanwezig zijn bij Cleanlease
 • Kennis van het Nederlands vereist
Wat ga je doen

Cleanlease levert schone was aan verschillende ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken. Als productiemedewerker help jij hierbij! Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat de vuile was weer spik en span de deur uit gaat. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het sorteerproces, regel jij dat alle lakens en dekens de droger in gaan of vouw je alle was weer netjes op. Je kan op meerdere afdelingen werken, samen met jou kijken wij waar jij het best aan de slag kan!

Waar ga je werken

Als productiemedewerker kom je in een gezellig team te werken. Er hangt een fijne werksfeer en daarnaast staat iedereen open voor een praatje. De werkdagen beginnen om 07:00 en eindigen om 17:00. Gemiddeld kan je 2 tot 4 dagen per week bij Cleanlease werken!

Sollicitatie

Ook zo enthousiast? Solliciteer dan nu als productiemedewerker bij Cleanlease in Zoetermeer! Heb je vragen? Geen probleem! Je kan mailen naar noordwest.recruitment@tempo-team.nl of appen naar https://api.whatsapp.com/send?phone=31881269935. Hopelijk tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Productiemedewerker Parttime, Productiemedewerker
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via magdalena.murawska@tempo-team.nl of 020-5691900. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Productiemedewerker parttime Tempo-Team 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures