Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Zevenhuizen Zh

Servicemonteur

Locatie: Nederland

Klus geklaard! De klant zwaait je met een grote glimlach gedag, dat is waar jij als servicemonteur naar streeft. Want de klant kan weer optimaal gebruik maken van het werkblad en jij hebt alweer zin om bij de volgende klant hetzelfde resultaat te behalen. Werk waar je trots op mag zijn want zonder jou geen tevreden klanten!

Jouw dag als Servicemonteur

De binnendienst collega's maken een planning naar aanleiding van de servicemelding. Je bezoekt de klant en herstelt schades, vlekken en/of strepen van een keukenblad. Ook kan het voorkomen dat je maatwerkblad monteert. Van te voren geven jouw collega's van de binnendienst je al advies zodat je goed voorbereid aan je dag begint.

Dit ga je doen:

  • Herstellen van schades aan keukenwerkbladen
  • Een keukenwerkblad reinigen en de klant voorzien van schoonmaakadviezen
  • Een spoelbak vervangen in het werkblad
  • Het boren van gaten in het werkblad voor een kraan en of een zeeppomp
  • Administratieve werkzaamheden (schaderapporten invullen)
  • Communiceren met klanten

Nooit te oud om te leren

Ervaring als keukenmonteur is niet per se nodig. Je kunt door een collega opgeleid worden. Technisch inzicht en oplossingen bedenken is wel noodzakelijk net als aanleg om op een vriendelijke manier met consumenten om gaan. Voor deze functie is het belangrijk dat je praktisch en begripvol bent.

Ook als je graag nog een keer van baan wilt veranderen is servicemonteur voor jou een passende functie. Als je fit en gezond bent is dit werk goed te doen, ook op latere leeftijd.


Heb je vragen en wil je tijdens werktijd met ons contact opnemen? Bel dan op maandag t/m donderdag met () of solliciteer direct.

Solliciteren lees het verhaal van niek

Dit kunnen we je bieden

Onze arbeidsvoorwaarden

CAO Interieurbouw en Meubelindustrie

Vallen onder een goede CAO

Vragen?

Heb je vragen over werken bij Dekker? Neem dan contact met ons op.

Functie:servicemonteur
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dekker Zevenhuizen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Servicemonteur Dekker Zevenhuizen 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures