Vacature Monteur Technische Dienst Bakkerij

Monteur Technische Dienst Bakkerij in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 03-01-2024

Monteur Technische Dienst Bakkerij in Bleiswijk

Monteur technische dienst bakkerij

Facetlaan 6 - Bleiswijk

MBO

Monteur technische dienst bakkerij

Facetlaan 6 - Bleiswijk

MBO

Als je de Bakkerij binnen stapt komt de geur van vers gebakken brood je al tegemoet, heerlijk! Terwijl je fluitend bezig bent met het geplande onderhoud word je opgeroepen en sta je direct klaar om een storing op te lossen. Jij vindt het een uitdaging om elke keer weer te ontdekken waar de storing vandaan komt, maar liever nog, hoe je deze een volgende keer kan voorkomen. Onze bakkers bakken al ons brood zelf, naar eigen receptuur en op ambachtelijke wijze. We mogen niet voor niets als enige supermarkt de naam Warme Bakker dragen. En daar ben je trots op! Doordat jij de ovens, rijskasten, kneders en alle andere machines goed onderhoudt kunnen de bakkers bakken en onze klanten genieten van het lekkerste verse brood. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.

Je controleert en onderhoudt alle machines uit de Bakkerij. En wanneer er toch een storing ontstaat zorg jij ervoor dat deze zo snel mogelijk en duurzaam verholpen wordt. Zowel op mechanisch als op elektrotechnisch gebied sta jij je mannetje wel. Ook denk jij graag mee over procesverbeteringen in de productielijnen van bijvoorbeeld Groot brood of klein brood. Je werktijden zijn lekker divers, je werkt 2 ploegendiensten en draait 1x in de 3 weken een consignatiedienst zodat ook 's nachts en in het weekend de productie van ons brood als een geoliede machine loopt.
 • Mbo werk- en -denkniveau;
 • Flexibiliteit; vroeg beginnen of juist laat is geen probleem en je bent ook beschikbaar voorconsignatiediensten 's avonds en in het weekend;
 • Hard werken? Dat gaat bij jou vanzelf;
 • Je bent nauwkeurig en in staat zelfstandig te werken;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je weet van aanpakken.

Continu verwachtingen overtreffen

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega's, maar ook:

 • We betalen elke 4 weken (13 keer per jaar);
 • We betalen jou voor 40 uur, maar hier hoef je maar 37 uur voor te werken!;;;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur, reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld;
 • Niet ziek bonus, die kan oplopen tot maximaal 120% van je bruto weekloon;
 • 10% korting op je boodschappen tot een maximum van maar liefst € 500,- per jaar. De korting betalingen we uit via je salaris;
 • Individueel opleidingsbudget beschikbaar;
 • Gratis health check en gratis fitnessruimte op het Servicecenter.

Word jij onze nieuwe Monteur technische dienst Bakkerij?

Enthousiast geworden? Solliciteren is heel gemakkelijk, klik op onderstaande sollicitatiebutton en de rest wijst zich vanzelf.

Neem contact op met de afdeling HR:
Functie: monteur technisch dienst bakkerij Startdatum: 27-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Monteur Technische Dienst Bakkerij Hoogvliet Supermarkten 27-12-2023


Functie:monteur technisch dienst bakkerij
Startdatum:26-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Monteur Technische Dienst Bakkerij Hoogvliet Supermarkten 26-12-2023

Bekijk ook andere vacatures