Vacature Teamleider Technische Dienst Bakkerij

Teamleider Technische Dienst Bakkerij in Bleiswijk

Teamleider technische dienst Bakkerij

Facetlaan 6 - Bleiswijk

MBO

Bakkerij

Teamleider technische dienst Bakkerij

Facetlaan 6 - Bleiswijk

Bakkerij

MBO

Bakkerij

Als je de Bakkerij binnen stapt komt de geur van vers gebakken brood je al tegemoet, heerlijk! Bij Hoogvliet bakken we al ons brood zelf, naar eigen receptuur en op ambachtelijke wijze. We mogen niet voor niets als enige supermarkt de naam Warme Bakker dragen. Als Teamleider Technische Dienst ben jij samen met jouw team verantwoordelijk datde ovens, rijskasten, kneders en alle andere machines in de Bakkerij goed onderhouden worden, zodat de bakkers kunnen bakken en onze klanten kunnen genieten van het lekkerste verse brood. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.

Dit ga je doen als Teamleider technische dienst Bakkerij

Als Teamleider technische dienst ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle machines en installaties in de Bakkerij en plan je reparatiewerkzaamheden op mechanisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebeid. Naast het preventief onderhoud sta jij met jouw team ook direct paraat wanneer er een storing ontstaat en deze snel mogelijk moet worden verholpen. Als leidinggevende ben je daarnaast uiteraard ook verantwoordelijk voor jouw team en zorg je er dus voor dat de bezetting op orde is, de sfeer goed is en jouw team precies weet welke werkzaamheden op de planning staan. Samen met jouw 3 collega's in het team zorgen jullie er met elkaar voor dat alle machines 24/7 per dag door kunnen blijven draaien.

Dit breng je mee als Teamleider technische dienst Bakkerij

 • MBO diploma, voorkeur in een technische richting;
 • Je hebt enkele jaren aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen een productieomgeving;
 • Je hebt leidinggevende ervaring en kennis van geautomatiseerde productiesystemen;
 • Je bent pro actief en je denkt probleemoplossend;
 • Je hebt een flexibele instelling; vroeg beginnen of juist laat is geen probleem en je bent ook beschikbaar voor consignatiediensten 's avonds en in het weekend.

Continu verwachtingen overtreffen

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega's, maar ook:

 • We betalen elke 4 weken (13 keer per jaar);
 • Niet ziek bonus, die kan oplopen tot maximaal 120% van je bruto weekloon;
 • Vakantiedagen, vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Gratis health check en gratis fitnessruimte op het Servicecentrum.

Word jij onze nieuwe Teamleider technische dienst Bakkerij?

Enthousiast geworden? Solliciteren is heel gemakkelijk, klik op onderstaande sollicitatiebutton en de rest wijst zich vanzelf.Functie:teamleider technisch dienst bakkerij
Startdatum:30-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Teamleider Technische Dienst Bakkerij Hoogvliet Supermarkten 30-09-2023

Bekijk ook andere vacatures