Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Zoetermeer

Ben jij iemand die passie heeft voor vers bereide producten? Steek jij graag je handen uit de mouwen en wil je minimaal drie dagen werken in de week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever Luiten BV. zoeken wij een parttime/fulltime medewerker voor in de productie. Als productiemedewerker heb je een breed scala aan werkzaamheden waardoor je je geen dag verveelt. Binnen Luiten zijn er verschillende afdelingen waar je aan de slag kan. Denk hierbij aan marineren, braden en schoonmaken.

Je begint je dag tussen 6.00 en 9.00 uur 's ochtends, afhankelijk van de afdeling waarop jij werkt. De werkzaamheden zijn van maandag t/m vrijdag. Omdat er met mooie, dagverse producten wordt gewerkt kan de eindtijd verschillen.Functie:Productiemedewerker, Productiemedewerker vlees
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3120 – 3120
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via s.vandenheuvel@werk.olympia.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Productiemedewerker Olympia 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures