Vacature Workforce Planner

Workforce Planner in Bleiswijk

En CEVA, nos hemos organizado para afrontar los retos específicos de los diferentes sectores de la industria. Nuestros equipos de especialistas utilizan su experiencia de mercado para proporcionarle la solución más adecuada para su negocio.

Mathieu Friedberg CEO de CEVA Logistics

Workforce Planner

Ubicación Bleiswijk, Netherlands

CEVA Logistics biedt wereldwijde supply chain oplossingen om mensen, producten en leveranciers over de hele wereld met elkaar te verbinden. Aanwezig in 170 landen en met meer dan 110.000 werknemers verspreid over 1.300 vestigingen, zijn we goed op weg om onze visie te verwezenlijken: een wereldwijde top 5 3PL zijn.

Wij geloven dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. We stellen ons diverse, wereldwijde team in staat om samen met onze klanten waarde te creëren door middel van onze oplossingen in contract logistics en air, ocean, ground, en finished vehicle transport. Daarom biedt CEVA Logistics een dynamische en uitzonderlijke werkomgeving die persoonlijke groei, innovatie en voortdurende verbetering stimuleert.

DARE TO GROW! Kom werken bij CEVA Logistics, en je maakt deel uit van een team dat creativiteit waardeert, moed en ondernemerschap aanmoedigt, en toegewijd is aan excellentie in alles wat we doen. Sluit je aan bij onze missie om de toekomst van de wereldwijde logistiek vorm te geven terwijl we een wereldleider in de logistieke sector worden. Wij blijven in hoog tempo groeien. Durf jij met ons mee te groeien?

Als Workforce Planner bieden we jou de mogelijkheid om onderdeel uit te maken van hét team dat zorgdraagt voor de duizenden flexkrachten in onze logistieke operatie.

In deze rol van Workforce Planner zorg je er iedere dag weer voor dat de juiste aantallen uitzendkrachten met de benodigde kwaliteiten en vaardigheden op tijd beschikbaar zijn in onze logistieke operatie. Samen met jouw collega's puzzel jij de personeelsplanning in elkaar. Hiervoor werk je intensief samen met de operationele afdelingen en onze uitzendpartners.

Hoe maak ik dan zo'n planning? De personeelsplanning wordt gebaseerd op de forecast van onze partners. Om je een idee te geven; in de piekperiodes werken er ongeveer 5.000 uitzendkrachten in onze warehouses in Waalwijk, Tilburg en Bleiswijk.

Jij informeert en adviseert de verschillende stakeholders en doet dit voornamelijk per mail en telefoon. Hiervoor ben jij zowel mondeling als schriftelijk een kei in Nederlands en Engels. Voor de onderbouwing van jouw adviezen en aanvragen, maak je gebruik van data en bent daarom handig met Excel en andere systemen. In je werk stel je prioriteiten en werk je nauwkeurig. Hierdoor weet je alle stakeholders te voorzien van de juiste informatie.

In de functie Workforce Planner ga je werken in een team van tien andere Workforce Planners. Een divers en hardwerkend team waar ruimte is voor jouw input en waar jullie samen doelen behalen. Jouw directe collega's zitten verdeeld over sites in Waalwijk en Tilburg. Jij werkt vanuit jouw standplaats in Bleiswijk in het hoog gemechaniseerde warehouse van Zalando. Je rapporteert aan de Team Lead Workforce.

De werktijden liggen elke dag van de week voornamelijk tussen 06.30u - 19.00u. Dit betekent dat er ook in het weekend gewerkt wordt. Natuurlijk werk je deze uren niet aan 1 stuk en maken jullie als team een rooster per kwartaal. Hierin kun je jouw voorkeuren aangeven en hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

WAT GA JE DOEN?

 • Voorzien van de logistieke operatie in de flexibele personeelsbehoefte op basis van de forecast;
 • Ontwikkelen van meerdere wekenplanning in samenspraak met de operatie;
 • Vergroten van inzetbaarheid van de flexpool door o.a. jobrotation te faciliteren;
 • Schakelen met de uitzendpartners over de levering van uitzendkrachten;
 • Bijdragen aan de procesoptimalisatie.

WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

 • Afgeronde mbo 4 opleiding, bijvoorbeeld in de richting van HRM of Logistiek;
 • Ervaring in een ondersteunende en/of administratieve functie in een dynamische omgeving;
 • Excel kent voor jou geen geheimen en je bent handig met verschillende systemen;
 • Jij hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, bent stressbestendig en werkt nauwkeurig;
 • Je bent flexibel in werktijden, bent bereidt om af en toe in het weekend te werken en beschikt over eigen vervoer;
 • Je beheerst de Nederlandse én de Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

WAT BIEDEN WE JOU?

Bij CEVA Logistics zijn volop mogelijkheden om het beste uit jezelf en je carrière te halen. Deze rol kan de eerste stap zijn van een breed carrière pad binnen onze organisatie. Door de verschillende logistieke oplossingen die wij bieden, is er altijd een uitdagende rol voor jou binnen de organisatie.

Naast een dynamische omgeving waarin we met elkaar in hoog tempo en op resultaatgerichte wijze onze doelen bereiken, bieden we ruimte voor plezier, verbinding en flexibiliteit.

Ook goed om te weten:

 • Je start met een jaarcontract en krijgt daarna uitzicht op een vast dienstverband;
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. cursussen en trainingen, via de CEVA Academy. Ook valt het volgen van een studie naast je werk onder de mogelijkheden;
 • De werktijden zijn flexibel, je bent eigenaar van je eigen agenda en hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken, met een thuiswerkvergoeding;
 • Ieder jaar krijg je 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om vier extra dagen te verdienen als je niet verzuimt;
 • Daarnaast een voordelige pensioensregeling, reiskostenvergoeding en korting op verschillende verzekeringen.

Bij CEVA eCommerce Logistics zijn onze mensen de hartslag van de organisatie, onze kracht. Binnen onze internationale organisatie werken wij voor onze favoriete merken als bol.,, Zalando en de Bijenkorf. Wij innoveren continu en geven jou de ruimte om alles uit jezelf te halen. Samen groeien we! Wij bieden een werkomgeving om integer te werken en vertrouwen erop dat jij vindingrijk bent, werkt met een ondernemersgeest en pioniert met creatieve ideeën. Samenwerken en respect voor elkaar zijn belangrijk in onze organisatie, een goede sfeer is hierbij het uitgangspunt.

Word onderdeel van The Heartbeat Of Logistic Services. Daag jezelf uit en bepaal jouw toekomst bij CEVA eCommerce Logistics!

Ben je enthousiast geworden over de functie van Workforce Planner, dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Toch nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met , , tel. 9 of mail naar .


Binnen CEVA waarderen en stimuleren we professionele en persoonlijke groei. Middels ons aanbod van verschillende ontwikkelmogelijkheden, zorgen we samen dat jij succesvol kunt zijn! Deze rol is de eerste stap naar een breed carrièrepad binnen bij CEVA. We verwelkomen je graag bij CEVA voor een uitdagende carrière.

Functie:workforce planner
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CEVA Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Workforce Planner CEVA Logistics 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures